"Olbrajton"
"Olbrajton"

Šampionski nerv Olbrajtona: Ništa nam ovo ne znači bez titule

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 12:05

"Prošle sezone je bio veliki pritisak, ali ga ove sezone nisam osetio", kaže fudbaler Lisica

OlbrajtonUspeh Lestera ove sezone možda i leži u činjenici da je Klaudio Ranijeri usadio smirenost svojim igračima, a pre svega skromnost i način razmišljanja da je titula daleko. Čak i kada su Lisice ređale uspehe i ranjavale velike protivnike, Italijan je izlazio u javnost sa izjavama tipa "dobro je, izborili smo opstanak".

Vezista Lestera Mark Olbrajton je ipak progovorio o tituli.
"Ovo je ogromna transformacija s obtirom na to gde smo bili pre godinu dana. Ne želimo da bežimo od te činjenice. Ali, moramo da se koncetrišemo na ono gde smo sada. Jeste fantastično, ali neće ništa značiti ako ne osvojimo titulu", istakao je Olbrajton i malo se "distancirao" od standardnih floskula koje su dolazile od njegovih saigrača kada je reč o tituli.

Izabrane vesti

Olbrajton ističe da je ove sezone daleko manji pritisak na ekipu u odnosu na prošlu sezonu kada se Lester borio za opstanak.
"Prošle sezone je bio veliki pritisak, ali ga ove sezone nisam osetio. Ne vidim razlog zašto bi ga iko od nas osećao. Na mestu smo na kom niko nije očekivao da ćemo biti. Ipak, nemojte me razumeti pogrešno, bićemo razočarani ako ne osvojimo titulu. Naš cilj je sam vrh, biće fantastično da dođemo do njega"

Do kraja je šest kola, a evo detaljne analize šampionske trke koja ulazi u ciljnu ravninu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMark OlbrajtonLester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara