""
""

Saobraćajno prokletstvo igrača Verone: Četiri udesa igrača sa Bentegodija za nešto više od godinu dana, drugi u samo dve nedelje! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.15. | 15:27

Mladi Niko Lopez poslednji u nizu igrača Verone koji su imali saobraćajnu nezgodu

Da li se to u Veroni vozačka dozvola završava preko veze? Pitanje koje možemo postaviti nakon današnje saobraćajke mladog napadača kluba sa Bentegodija Nika Lopeza, koji je sa svojim automobilom učestvovao u udesu na putu Verona - Milan, ali na sreću nije povređen. Naravno, ne radi se o završavanju vozačke dozvole mimo propisa, ali je jasno da se neko ozbiljno "prokletstvo" uvuklo među igrače ovog kluba.

Izabrane vesti

Naime, pre samo nešto više nedelju dana dvojica grčkih reprezentativaca iz redova kluba sa Bentegodija, Vangelis Moras i Panajotis Tahcidis učestvovali su u teškom saobraćajnom udesu u Bukureštu, gde je jedna osoba poginula, a troje ozbiljno povređeno.

Manji incident krajem prošle godine imao je i srpski internacionalac Boško Janković, koji je zajedno sa još jednim svojim saigračem iz Verone na putu za Lugano izgubio kontrolu i udario u ivičnjak. Tome je prethodilo pucanje kartera na "maseratiju", posle čega se razlilo ulje, koje je prouzrokovalo proklizavanje automobila.

Daleko ozbiljnije posledice mogao je da ima sadašnji prvotimac Rome i bivši as Verone Huan Manuel Iturbe, koji je pred kraj 2013. godine u potpunosti upropastio svoj BMV, kada je sleteo sa auto-puta 150 kilometara daleko od Asunsiona u Paragvaju.

Nadamo se da je incident koji je imao Lopez konačno prekinuo niz saobraćajnih nezgoda fudbalera Verone i da se slične situacije neće više događati fudbalerima ovog kluba.

(FOTO: Action images - arhiva, Tviter)


tagovi

VeronaVangelis MorasSerija APanajotis TahcidisNiko LopezItalijaHuan Manuel IturbeEvropaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara