Šarlot sprema ponude za Bredlija Bila

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 23:41

U igri ugovori Nikole Batuma ili Marvina Vilijamsa

Počelo je kao spekulacija, a sada izgleda postaje ozbiljna priča.

Vašington bi u narednom periodu mogao da doživi ozbiljne promene, a na izlaznim vratima kluba naći će se Džon Vol i(li) Bredli Bil! Dvojica najvažnijih igrača Vizardsa u poslednjim godinama ipak nisu uspeli da donesu klubu potrebnu važnost u Istočnoj konferenciji i klupska uprava sve je bliža odluci da krene u ozbiljno renoviranje rostera.

Izabrane vesti

Prema određenim informacijama koje stižu iz SAD, obojica će imati mogućnost da odu, samo u slučaju pravih ponuda iz kojih bi Vašington mogao ozbiljno da profitira.

Šarlot je krenuo po Bila i za njega sprema dve odvojene ponude. Prva uključuje direktnu trampu za Nikolu Batuma. Francuski reprezentativac je posle dve vrlo dobre godine krenuo strmoglavo da pada u formi u ovoj i prošloj sezoni, što samo dodaje taj gorki ukus u ustima, pošto je klub s njim pre dve godine potpisao petogodišnji ugovor vredan 120.000.000 dolara.

Druga ponuda za Vašington uključila bi ugovor Marvina Vilijamsa, plus jednog pika prve runde.

Šarlot tako zapravo želi da doda još jednu zvezdu uz franšiznog igrača Kembu Vokera i tako spreči njegov odlazak, pošto će na leto postati slobodan igrač.

Foto: Reuters


tagovi

Šarlot HornetsKemba VokerBredli BilNikola Batum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara