""
""

KRAJ: Dinamo Kijev - Partizan 4:1

Vreme čitanja: 5min | čet. 07.12.17. | 20:40

Pratite tekstualni prenos meča Lige Evrope

Izabrane vesti

Dinamo Kijev - Partizan 4:1 (3:1)
/Morozjuk 6, Moraeš 29, 31, 78pen - Jevtović 45+1pen/

Stadion: Olimpijski
Gledalaca: 14.000
Glavni sudija: Pavel Gil (Poljska)

SASTAVI:

DINAMO KIJEV (4-2-3-1): Buščan - Kedziora, Hačeridi, Kadar, Pivarić - Šepelijev, Bijalski (od 67. Garmaš) - Morozjuk, Šaparenko (od 77. Besjedin), Cigankov (od 83. Gonzales) - Žunior Moraeš. Rezerve: Koval, Pantić, Garmaš, Gonzales, Besedin, Mikolenko, Rusin. Trener: Aleksandar Kacevič

PARTIZAN (4-4-2): Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić - Everton (od 77. Đuričković), Jevtović, Pantić, Suma - Tavamba, Solomon (od 66. Ožegović). Rezerve: Jovičić, Ćirković, Đuričković, Ostojić, Radin, Antonov, Ožegović. Trener: Miroslav Đukić


 
KRAJ UTAKMICE - 4:1

Suma je šutirao u zid. Potom je usledila kontra Dinama, ali se Partizan odbranio.

Nadoknada vremena i slobodnjak za Partizan

Žuti karton za Đuričkovića

88. minut - Postigao je gol Dinamo, ali je poništen zbog ofsajda.

87. minut - Sada je ritam jako pao, već je sve jasno. 

83. minut - Cigankova menja Gonzales

81. minut - Partizan ima veći posed lopte, sličan broj šueva u okvir gola, ali je previše lako primao golove. Odbrana za diskusiju.

77. minut - Evertona menja Đuričković, Besjedin ulazi umesto Šaparenko

77. minut - GOL - 4:1

Penal za Dinamo. Verovatno nezasluženo, dobro je odreagovao Miletić na loptu, ali je Gil pokazao na belu tačku

75. minut - Pokušao je Suma po desnoj strani da prođe, ali su ga zaustavili. Potom je probao Pantić, ali preko gola levom nogom. Bila je to dobra šansa.

70. minut - Dinamo napada, ali to u ovim momentima nije preterano opasno po gol Stojkovića. Jedan gol Partizana bi dosta promenio dinamiku utakmice.

68. minut - Izveo je korner Suma, loptu je zakačio Tavamba, ali ništa na kraju.

67. minut - Garmaš ulazi u igru umesto Bijalskog

65. minut - Everton je imao šansu za šut sa 25 metara, ali je šutirao traljavo. Ožegović ulazi umesto Solomona.

Ožegović će u igru

60. minut - Everton je opet napravio faul. Traje utisak od prethodne dve šanse Partizana. Velike prilike.

58. minut - DVE VELIKE ŠANSE! Prvo je Jevtović dobro prošao, Tavamba je probao, pa je Pantić šutirao pored gola. Opasan napad Partizana. Ovo je bilo više nego izgledno za gol. 

54. minut - Partizanu treba gol što pre kako bi se vratio u igru. Za sada crno-beli ne uspevaju da se dodatno približi protivniku. Solomon ne briljira. Sa druge strane Šaparenko je imao dobar prodor, dobio je samo korner.

52. minut - Cigankov je imao dobru šansu, ali ga je štoper Miletić zaustavio.

49. minut - Solomon je probao, ali je lopta otišla u korner.  Pantić je prelepo probao šutem iskosa, ali je golman napravio dobru paradu. Najbolji potez nekog od igrača Partizana na ovoj utakmici. Ohrabrujuće.

47. minut - Everton ne pazi dovoljno, možda ne bi bila loša ideja za Đukića da ga zameni, da ne bi dobio crveni karton. A bek Nemanja Miletić je dobio žuti karton pa će propustiti naredni meč u Evropi. Nepromišljeno.

46. minut - Meč je nastavljen

- Jedan od sudija ima probleme sa zastavicom

POLUVREME - 3:1

45+1 - Jevtović GOL! Partizan smanjuje na 3:1!

Penal nad Sumom!

45. minut - Slobodan udarac za Partizan sa desne strane. Izveo ga je Pantić, ali to nije bilo opasnije po gol Dinama. Usledila je kontra, a Šaparenko je pogodio spoljni deo mreže.

Period malo mirnije igre...

39. minut - Everton dobija žuti karton i propustiće naredni meč u Ligi Evrope. Ne preterano pametan potez, bespotreban pri ovom rezultatu. Rizik sa njegovim igranjem na ovom meču se nije isplatio Đukiću.

34. minut - "Topovi" i dalje pucaju, sada je ušla i Žandarmerija.

31. minut - GOL - 3:0! Novi gol - Moraeš se ušetao u gol. 

29. minut - GOL - 2:0! Dinamo sada ima veliku prednost. Morozjuk do Žuniora Moraeša i onda je ovom preostao lak zadatak.

22. minut - U ovom momentu puca baš dosta topovskih udara na Olimpijskom stadionu.

21. minut - Everton je u igri, videćemo da li će ostati na terenu do kraja meča.

18. minut - Ostao je da leži Everton, izgleda da je dobio teži udarac u koleno. Radin se zagreva.

16. minut - Malo je Dinamo sada preuzeo inicijativu, oslobodio se pritiska Partizana. U jednoj situaciji je Stojković dobro odreagovao.

11. minut - Solomon se ponovo našao u šansi, ali je šutirao pravo u golmana Buščana. Ponovo Partizan napada, malo je naivno primio onaj gol. Ali, ima vremena da ispravi stvari.

9. minut - Već u narednom napadu je Partizan imao šansu da uzvrati, komplikovao je Solomon i nije uspeo. Potom se ponovo našao u šansi i dobio samo korner.

6. minut - GOL - vodi Dinamo, iz prve akcije, strelac je Morozjuk! Dobro je prvobitno odbranio Stojković, ali je onda Morozjuk naleteo i poslao loptu u mrežu - 1:0. 

5. minut - Pritiska Partizan od samog početka i to je dovelo do toga da Everton pogodi prečku! Jako dobro stoje crno-beli za sada.

4. minut - Solomon se našao u prvoj postavi, našao se u jednoj šansi da napadne gol, ali nije uspeo. Videćemo kako će odigrati on i Suma ovaj meč.

1. minut - Teren je u izuzetnom stanju, Partizan je počeo ofanzivno ovaj duel. Možda je ovo prilika da se odigra jedan kvalitetan duel, bez previše pritiska.

19.00 - MEČ JE POČEO!

18.45 - Informacija sa lica mesta od našeg izveštača iz Ukrajine - deluje da ovaj meč nije preterano zanimljiv domaćinu, ima oko 5.000 navijača na stadionu koji prima 70.000 ljudi. Ako ima i punih 5.000... To je dobra vest za Partizan.

Kada je počelo, malo ko je mogao da tvrdi da će Partizan proći u nokaut fazu Lige Evrope. Večeras, od 19 časova, crno-beli gostuju Dinamu u Kijevu i pobedom bi čak mogli da završe učešće u grupnoj fazi na prvom mestu grupe B! Prolazak iz grupe je, naravno, već obezbeđen, i to je najvažnije za crno-bele. 

KVOTE KLADIONICE MOZZART 

Dakle, Partizan može dodatno da dobije večeras. A može da dobije i u vidu progresa najskupljeg pojačanja Sejduba Sume. O tome, i generalno o ovom meču do detalja čitajte u tekstu našeg kolege Aleksandra Joksića.

Večeras zbog povreda nećemo gledati Sašu Ilića, Marka Jankovića i Zorana Tošića u dresu Partizana. Nebojša Kosović i Đorđe Jovanović su duže vreme van tima.

U prvom ovosezonskom meču Partizan je ispustio prednost od 2:0 na svom stadionu, Kijevljani su dobili s 2:3, tako da će ovo biti dobra šansa za srpski sastav da se revanšira.

Naravno, kada su i daleko manje utakmice od ove, a logično i za ovu, kladionica MOZZART vam je spremila SPECIJALNU PONUDU na koju možete da se kladite.

O tome više pročitajte OVDE.

(FOTO: Mozzartsport)


tagovi

EvropaSastaviuzivo prenosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara