""
""

SASTAVI: Gruzija-Srbija

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.03.17. | 16:13

UZ MOZZART Sport pratite dešavanja iz Tbilisija

Vreme je za prvi duel Orlova u 2017.godini. Možda i krucijalni u misiji odlaska na Mindijal narednog leta. Srbija gostuje Gruziji i sve sem pobede predstavljao bi veliki korak nazad za tim Slavoljuba Muslina. Ipak, verujemo da će naši reprezentativci smoći snage da prebrode istočni front.

KVOTE KLADIONICE MOZZART SPORT ZA DUEL GRUZIJE I SRBIJE

Izabrane vesti

Selektor Slavoljub Muslin se odlučio da manevar koji smo najavili. A to znači da će Aleksandar Kolarova igrati na poziciji štopera, baš kao i u Mančester Sitiju. Ostalo me manje više – očekivano. Iskusni stručnjak je, kao i na prethodnim mečevima, poslužio tim u formacijui 3-4-3.

Po Gvardiolinom receptu: Da li je vreme za Kolarova na štoperu? (GRAFIKA)

MOZZART SPECIJAL (Gruzija - Srbija): Gol Tadića i Srbija pobeđuje - 3,80! Ako ga Đurđević da i slavimo - 5,50..

Raport sa lica mesta: Gruzija - trojica opasnih u napadu, pretnja je i njihov Žigić! Šta je smislio Vajs?

Premijera u Gruziji - Muslinova originalna ideja

Kapitenov apel: Odbrana počinje od napadača

Ispred Stojkovića delovaće Kolarov, Maksimović i Ivanović. Ponovo ćemo na delu videti tandem zadnjih veznih Milivojević-Matić. Na bokovima su Rukavina i Obradović. Najviše očekujemo od trojke Tadić, Kostić i napadač Aleksandar Mitrović.

GRUZIJA – SRBIJA 0:0

Stadion: Dinamo Arena

Kapacitet: 54.549

Sudija: Feliks Cvajer

GRUZIJA (4-2-3-1): Lorija – Kakabadze, Kvrikvelija, Kašia, Navalovski – Kankava, Daušvili, Aribadze, Kazijašvili, Okrijašvili – Kvitaija.

SRBIJA (3-4-3): Stojković – Ivanović, Maksimović, Kolarov – Rukavina, Matuić, Milivojević, Obradović – Tadić, Kostić, Mitrović.


tagovi

Aleksandar KolarovAleksandar MitrovićDušan TadićEvropafudbalska reprezentacija SrbijeGruzijareprezentativni fudbalSlavoljub MuslinSrbijaVladimir Vajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara