""
""

KRAJ: Partizan - Novi Pazar 4:0 (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.11.16. | 18:22

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa meča u Humskoj

PARTIZAN – NOVI PAZAR 4:0 (2:0) 
/Janković 26, Stevanović 37, Đurđević 54, Đuričković 84/

Izabrane vesti

Stadion u Humskoj

Gledalaca: Oko 2.000

Sudija: Nenad Đokić

PARTIZAN (4-4-2): Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Everton, Marjanović, Janković, Stevanović (od 79. Đuričković)– Božinov (od 70. Mihajlović), Đurđević (od 72. Đurđić)

NOVI PAZAR : (4-2-3-1): Zogović – Dimitrijević, Rajabov (od 66. Lepović), Svojić, Stanojević - Micevski, Pajović, Travančić (od 42. Đoković), Brunčević (od 59. Kačar), Alivodić - Čečarić


KRAJ UTAKMICE!!!

85. minut - Najbolju priliku za goste u gol ne pretvara Alivodić koji je ostao u situaciji jedan na jedan sa Kljajićem. Maestralna odbrana Partizanovog čuvara mreže.

84. minut - GOOOOOLČINAAA!!! Samo nekoliko minuta pošto je istrčao na travu u Humskoj, Đuričković raketom matira protivničkog golmana!

82. minut - Konačno jedan konkretan pokušaj ispred gola Partizana. Bombu  Đokovića sa 20 metara zaustavio je Kljajić.

79. minut - Đuričković je u igri. Na klupu je otišao Stevanović.

78. minut - Žuti karton za Đokovića, pa isti scenario i na drugoj strani. Javna opomena za Milenkovića.

75. minut -  Nepremostiva prepreka u potencijalno ozbiljnoj pretnji po gol Partizana bio je Everton koji je prvo izblokirao, a onda i izneo loptu na sigurno.

72. minut - I drugi špic odlazi na klupu. U igru ulazi Đurđić koji je zamenio strelca drugog gola Đurđevića.

70. minut - Iz igre je izašao Božinov. Umesto njega, na terenu je Mihajlović.

66. minut - Drugu izmenu vrši Govedarica u 59. minutu, a sedam minuta kasnije i poslednju, treću. Prvo je ušao Kačar umesto Brunčevića, zatim i Lepović umesto Rajabova.

*** Strelac trećeg gola za Partizan je Uroš Đurđević!

60. minut - Gol Đurđevića je poništen zbog ofsajd pozicije. Ispravna odluka linijskog sudije...

57. minut - Pimplovao je, pimplovao, pimplovao i šutnuo iz okreta. Udarac Đurđevića sa ivice kaznenog prostora brani Zogović.

54. minut - GOOOOOL!!! Neverovatna situacija... Moraćemo da pričekamo ne bismo li saznali ko je strelac trećeg pogotka za Partizan. Božinov je skočio i možda zakačio loptu nogom, ali na snimku deluje da je Đurđević glavom poslao loptu u mrežu Novog Pazara..

47. minut - Jankoviiiiić, stativa. Nastavljena je potpuna ofanziva na gol Novog Pazara, ali je nekoliko solidnih pokušaja zaustavljeno u "zakrčenom" šesnaestercu. 

DRUGI DEO IGRE JE POČEO...

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

42. minut - Atraktivan pokušaj Jankovića da "makazicama" uveća prednost Partizana završen je bezuspešno. Strateg gostiju Zoran Govedarica pravi promenu pre isteka prvog dela igre. Umesto Travančića u igri je Đoković.

37. minut - GOOOOOL!!! Ponovo akcija po levoj strani u kojoj je uloga asistenta pripala Miletiću. Nesebično dodavanje defanzivca vicešampiona Srbije za Stevanovića i gol, iako je Zogović imao loptu "na ruci".

27. minut - Opasan korner je izveo Janković, pronašao je Božinova, ali šut završava pored stative...

25. minut - GOOOOOL!!! Stevanović je ostao usamljen na levom boku, ubacio loptu u peterac, a ona se uz malo sreće odbila do Jankovića koji je bez problema smešta u metu.

23. minut - Još jednu izglednu priliku iz slobodnog udarca fudbaleri Partizana šalju daleko iznad prečke Pazaraca. Ovoga puta neprecizan je bio Janković...

17. minut - Nešto mirnijih desetak minuta u Humskoj, do slobodnog udarca koji je izveo Marjanović. Nije to bilo ni blizu prilike da se postigne pogodak.

9. minut - Pravovremeno dodavanje Božinova za Đurđevića i.. odbrana Zogovića.

5. minut - Kljajićeve igrarije mogle su skupo da koštaju Partizan... Slabo ispucavanje po zemlji naišlo je na Alivodića čiji udarac, ipak, završava u rukama čuvara mreže crno-belih.

3. minut - Solidna prilika i za goste na samom startu susreta, međutim Čečarić daje nešto jači for i lopta završava u rukama Kljajića.

1. minut - Odmah opasnost ispred gola Novog Pazara, ali na centaršut Stevanovića niko nije natrčao...

UTAKMICA JE POČELA!

Partizan nastavlja poteru za Crvenom zvezdom! Reklo bi se na prvu loptu da je duel protiv Novog Pazara čist zicer za izabranike Marka Nikolića. Međutim, u redovima srpskog vicešampiona su bili prilično oprezni u najavi meča. Pre svega zbog činjenice da imaju kadrovske probleme.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL U HUMSKOJ POGLEDAJTE OVDE

Trener Marko Nikolić ne može da računa na povrđenog Brazilca Leonarda. Van protokola je Jevtović, dok je Miroslav Vulićević uspeo da se oporavi.


tagovi

EvropaleonardoMarko NikolićMiroslav VulićevićNovi PazarFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara