""
""

Sautgejt pokazao svoju Englesku, mada Malta nije nikakav reper (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.10.16. | 19:55

Gordi Albion bez problema slavio na Vembliju u jačem treningu - 2:0

Era Gareta Sautgejta na kormilu Engleske počela je trijumfalno, ali koliko doskorašnji selektor mlade selekcije Gordog Albiona stvarno može na klupi seniora, moraćemo da sačekamo do neke sledeće utakmice. Malta, uprkos dobroj volji, ipak nije reper za mogućnosti jačih selekcija, iako je večeras na Vembliju uspela u nameri - da primi što manje golova.

Izabrane vesti

Posle 90 minuta viktorija pred njenim golom poražena je samo sa 2:0, pa se može reći da su Maltežani zadovoljni napustili London. Englezi se nisu umorili večeras, nastupili su na meču sa faktički najjačim sastavom, a kapiten Vejn Runi je opet večeras zauzeo mesto u veznom redu, daleko od gola, gde je bio bezopasan po rivala.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Sautgejt je od starta krenuo sa brzim krilima, Lingardom i Volkotom i otprilike je utisak da će njegova Engleska u budućnosti više pažnje posvetiti igri po bokovima, odakle će konkretnije napadati. Očigledno je da sa njima dvojicom u navali Gordi Albion ima brzinu, posebno za kontre, ali to večeras nije mogao da pokaže jer se malteški tim tokom celog meča organizovano branio.

Golove odluke za Engleze postigli su Danijel Staridž glavom u 29. i Dele Ali posle odbitka u 38. minutu, a osim tih pogodaka Englezi su propustili bar šest ili sedam izglednih prilika da ubedljivije poraze verovatno najslabiji tim u svojoj kvalifikacionoj grupi. U svakom slučaju, jači trening za Gordi Albion je odrađen rutinski, a Garet Sutgejt sigurno zna da njegov tim mora mnogo bolje u utorak na gostovanju protiv Slovenije.

GRUPA F – 2. KOLO

Engleska – Malta 2:0 (2:0)
/Staridž 29, Ali 38/

20.45: Škotska – Litvanija
20.45: Slovenija – Slovačka

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Garet Sautgejtmeđunarodni fudbalreprezentacija Engleskereprezentativni fudbalrusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara