""
""

Sava Miloševića baš briga što nam Crnogorci uzimaju igrače: Rodić? Srbija neće nikoga moliti!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.09.15. | 10:02

Nakon što je isprozivao Stanišu Mandića, potpredsednik FSS kaže da ga ne zanima ni prvotimac Malmea koji je jedno od otkrića sezone

Kada neće Srbija, hoće Crna Gora. Posle Staniše Mandića, Crnogorci su rešili da uzmu još jednog igrača iz mlade reprezentacije Srbije. Poziv je već upućen Vladimiru Rodiću koji je ove sezone zablistao u dresu Malmea sa kojim se plasirao u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Rodić koji igra na pozicijama desnog beka i desnog krila je oduševio igrama po dolasku iz Rada, a to nije prošlo ljudima iz FS Crne Gore koji su mu ekrpesno upustili poziv.

Kao i u slučaju Staniše Mandića, u FSS se nisu previše zabrinuli. Potpredsednik FSS Savo Milošević koji je ranije neodmerenim izjavama isprozivao Stanišu Mandića sada poručuje da ga baš briga i za Rodića. “Vladimir Rodić? On više nema pravo da igra za mladu reprezentaciju, a imali smo u planu da ga pozovemo za utakmicu sa Katarom. Reč je o selekciju do 23 godine i utakmici koju ćemo igrati u decembru u Malagi. Hteli smo u tom meču da proverimo i njega i neke druge igrače koj ise “pojavljuju”… Ali posle svega, svakom mora da bude jasno: Srbija  neće nikoga moliti da igra za nju! Onaj ko želi je dobrodošao, ali sve je stvar individualnog izbora”, rekao je potpredsednik FSS za Sport.

Milošević kao da je prezadovoljan aktuelnim stanjem u reprezentaciji Srbije i ne zanima ga mnogo da se repezentacija osveži novim fudbalerima. Sve se svodi na iste snage i ista imena koja su nas dovela do statusa jedne od najgorih reprezentacija Evrope… Umesto igrači na terenu, nama od samopouzdanja pucaju funkcioneri poput Miloševića i ostalih. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir RodićSrbijaSavo Miloševićreprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara