Savo Milošević: Takve poruke u mojoj zemlji ne mogu da prihvatim

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.04.19. | 21:20

„Vojvodina mora da se borui za Evropu, ne za osmo mesto“, kaže Radovan Krivokapić

Dobila je Vojvodina derbi kola, tukla Partizan 3:1 zahvaljujući golovima i asistenciji Bojana Matića, ali odjeci meča u Novom Sadu nisu (samo) fudbalski. Nažalost, u centru pažnje je 15-minuti prekid tokom durgog poluvremena izazvan pesmom Grobara „Pola Mađar, pola Ustaša“, zbog koje je sudija Milan Đorđić poslao igrače u svlačionicu dok se strasti nisu smirile.

Prekid je bio i tema na konferenciji za novinare. Razumljivo, osudila su ga oba trenera.
Zaista razumem navijačke strasti, ali... Ne mogu da prihvatim takve povike u mojoj zemlji! U Vojvodini. živi 20 nacija i narodnosti, neshvatljivo...“, poručio je Savo Milošević.

Izabrane vesti

Trener Partizana čestitao je Vojvodini plasmanu u plej-of.
„Želeli su Novosađani pobedu više od nas, mogla je utakmica da ode i u drugom meru, ali presudio je voljni momenat. Teško je stanje ekipe i teško se dižemo iz ovih situacija“.

Crno-beli su u razmaku od sedam dana pretrpeli dva poraza u gostima, a između gubili, pa okrenuli na svoju vodenicu susret sa Čukaričkim, što pokazuje da su psihički uzdrmani do te mere da jedva čekaju kraj užasne sezone.
„Duže vreme se nalazimo u teškom psihološkom stanju. Došao sam pre sedam dana i teško je ovaj ritam ispratiti. Ne poznajem iznutra sve oko igrača, ali posle ovoga ćemo imati jasniju sliku onoga što želimo. Timski i igrački, šta možemo da popravimo, već od sledeće nedelje kreće plej-of i probaćemo da se popravimo“, dodao je Savo Milošević.

Mnogo raspoloženiji od njega bio je Radovan Krivokapić, jer je uspeo da motiviše Lale da ostvare pobedu bvrednu plasman u doigravanje.
Kako da ne budem srećan, kad smo uložili dosta truda, morali smo da damo sve od sebe, jer nismo imali kud. Momcima svaka čast, na požrtvovanju i želji. Ovo jeste uspeh, ali ovo više ne sne da se dešava Vojvodini. Klub kakav je naš mora da se bori za Evropu, a ne za osmo mesto“, ocenio je talentovani stručnjak.

Na kraju, kao i na početku, prekidu:
Neshvatljivo je da se dešavaju takve stvari na stadionu. Nas dvojica (Savo i on, op. au) ne možemo da utičemo na to“, dodao je Radovan Krivokapić.

FOTO: Star sport


tagovi

Savo MiloševićFK VojvodinaRadovan Krivokapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara