""
""

Savo Milošević žestoko optužuje: Mandiću, tvoj potez je sramotan!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 09:52

„Srbija mu je omogućila da osvoji Mundijalito, prethodnih godina igrao je više u reprezentaciji nego u klubu“, bljuje vatru Milošević

Ključa Srbija posle odluke zlatnog Orlića Staniše Mandića da se zahvali na saradnji FSS i prihvati poziv u seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Razočaran odlukom Tomislava Sivića koji ga nije pozvao u mladu selekciju, napadač Čukaričkog se odlučio za radikalan potez. Javnost je podeljena: jedni misle da je strelac prvog gola u finalu Mundijalita morao da bude ispoštovan i dobije poziv Tomislava Sivića. Ima i onih koji misle da Mandić nije smeo da „dezertira“ posle prvog ignorisanja.

Kako bilo Srbija je izgubila zlatnog dečka. A potpredsednik FSS Savo Milošević u razgovoru za Informer nije mogao da sakrije bes i razočaranje zbog odluke Staniše Mandića. On je potez mladog napadača nazvao sramnim.
„Razočaran sam odlukom Staniše Mandića. To što je igrač tražio promenu saveza posle samo jednog nepozivanja u reprezentaciju, to je sramota. Mandić je u poslednje tri godine imao više minuta u reprezentaciji nego u svom klubu, i ako treba pokazaćemo javnosti te podatke. Srbija mu je pružila šansu da igra polufinale EP, da osvoji SP, a u Crnoj Gori ga nisu prihvatili. Čak su mu zabranili slavlje koje je trebalo da bude organizovano u Herceg Novom za njega“, rekao je za Informer Savo Milošević.

Izabrane vesti

Siviću, šta to uradi? Staniša Mandić odlučio da igra za Crnu Goru!

Sa druge strane selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić, označen kao glavni krivac za Mandićev beg, bio je nešto umerenije u stavu.
„Da li sebe smatram krivcem? Smatram da mi moja funkcija daje za pravo da biram. Svako ima pravo da bira gde će i šta da radi. Rezultat i vreme će pokazati ko je bio u pravu. Sve drugo je privatno mišljenje koje ne bih da otkrivam“, dodao je Sivić.


tagovi

Staniša MandićSrbijaSavo Miloševićreprezentativni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara