"Mirko Ivanić"
"Mirko Ivanić"

Šćepanović presekao i odbio Partizanovih 1.500.000: Ivanić ne ide u Beograd, na Karađorđe stigao Vukčević!

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.15. | 19:09

Kako nezvanično saznajemo u Novom Sadu je bilo i onih koji su smatrali da je ponuda iz Humske bila zadovoljavajuća

Mirko IvanićNudili su crno-beli kule i gradove, ali su u Novom Sadu kratko poručili: Mirko Ivanić ostaje u Novom Sadu! Osim u slučaju da se iz inostranstva ne pojavi ponuda koja se ne odbija. Takva je delovala i ona koja je stigla iz Partizana, ali je Vojvodina odbila da ponajboljeg igrača pusti u tabor rivala u srpskoj šampionskoj trci.

Tačnije učinio je to predsednik Zoran Šćepanović, iako je prema informacijama MOZZART Sporta u upravnom odboru novosadske Stare dame bilo i onih koji su smatrali da je Partizanova ponuda više nego korektna i da bi za Vojvodinu bilo dobro da unese neki novac u kasu na Karađorđu.

Izabrane vesti

Šćepanovićev uticaj je ipak bio ključan, pa je na kraju ponuda odbijena, a Mirko Ivanić  ostao u klubu u kojem je ponikao. Marko Vukčević

Voša se pak okrenula svom timu i dovela 22-godišnjeg Marka Vukčevića, koji je prošao kompletnu školu podgoričke Budućnosti, a u Novi Sad je stigao iz ljubljanske Olimpije za koju je na 39 utakmica postigao osam golova. Bio je član U19 i U21 selekcija Crne Gore, kraj imena ima i jedan nastup u seniorskom timu. U Vojvodinu je došao na jednogodišnju pozajmicu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanMirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara