"Boban Bajković i Aleksandar Janković na delu"
"Boban Bajković i Aleksandar Janković na delu"

Šefe, priđi malo bliže (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.01.13. | 10:39

Penal serija Aleksandra Jankovića i Bobana Bajkovića obeležila jutrošnji trening Crvene zvezde

Boban Bajković i Aleksandar Janković na delu

Obaveze crveno-belih za petak, 25. januar počele su i završile se jutrošnjim treningom, pošto će, kao što je i uobičajeno posle utakmice, popodne biti slobodno. Bez ekstremnih napora, osim za Ognjena Ožegovića i Aleksandra Pantića, koji su morali da nadoknade propušteno zbog manjih povreda, pa su danas trčali ubitačne “15-15“ sprinterske serije.
Upalilo se bilo koleno od promena podloga, od teških treninga. Napunila se cista, neka nategnuća,  ništa strašno. Sad sam odmorio, idemo dalje. Moramo da stignemo ekipu, nije bilo lagano, ali izdržali smo. U igri sam za sledeću utakmicu protiv Vintertura“, kaže Pantić.

Izabrane vesti

Dobra vest je da se Nikola Petković samo dan po dolasku u Antaliju priključio redovnom programu i sada normalno trenira sa ostatkom ekipe.


Ipak, najveću pažnju prisutnih okupirao je penal duel trenera Aleksandra Jankovića i golmana  Bobana Bajkovića, koji je odlično startovao odbranivši šefu tri šuta uzastopce.
Priđi malo šefe, vidiš da ne ide“, hvalio se Bajković, ali je ubrzo morao da zaćuti, jer su nekoliko narednih završili u njegovoj mreži.
Ej, rekli smo da nema bockanja“, nije se dao Bajković, dok se Janković lakonski okrenuo kamermanu agencije Sportnetwork i pecnuo golmana.
Da bude za pola sata ovo na Jutjubu. Da Bajko može da pogleda“.

Šale je bilo i kada je Miloš Vesić, treći golman Zvezde, davao kraći intervju, koji su saigrači ispratili povicima: “To Beara“.
Navikao sam“, sa osmehom je odgovorio Vesić, a potom se osvrnuo na jučerašnju pobedu nad Berlin Atletikom u kojoj je uz Jovana Krnetu jedini proveo svih 90 minuta na terenu.
Najbitnije je da smo se dobro isrčali, jer se zna da je ovo najteža faza priprema, i da smo pobedili, iako je Berlin, mada četvrtoligaš, prikazao iznenađujuće dobar fudbal. Nastavljamo da radimo, lično se ponašam kao da branim. Ako Bajko ode, a zbog njega se nadam da će to biti u najskorije vreme, tu sam“.

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije


tagovi

Aleksandar JankovicAleksandar PantićAntalija 2013Boban BajkovićFK Crvena zvezdaNikola Petkovićognjen ožegovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara