"Đani de Bjazi"
"Đani de Bjazi"

Selektor Albanije: Ne znam zašto se Srbi toliko muče, kad su tehnički najbolja ekipa u grupi

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.03.15. | 16:36

"I dalje ne znam zbog čega smo izgubili od Srbije za zelenim stolom, verovatno što smo napustili teren. Smatram da je to bila velika nepravda", rekao je De Bjazi

Đani de Bjazi

Selektor Albanije Đani de Bjazi zadivoljan je trenutnim plasmanom svoje selekcije u grupi I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Izabrane vesti

Albanci imaju sedam bodova nakon četiri odigrana kola, dele drugu poziciju sa Danskom, a jedini poraz dobili pretrpeli su za "zelenim stolom" od Srbije u Beogradu.
"Ja i dalje ne znam zbog čega smo izgubili od Srbije za zelenim stolom, verovatno što smo napustili teren. Smatram da je to bila velika nepravda. Nije mi jasno ni zašto se oni toliko muče, tehnički su najkvalitetnija ekipa u grupi", rekao je De Bjazi.

Uprkos značajnoj bodovnoj zalihi, italijanski strateg, koji je nedavno dobio albanski pasoš, poručuje da njegov tim čvrsto stoji na zemlji u ovom trenutku.
"Želimo da ostanemo skromni dokle god i matematički ne završimo posao", dodao je De Bjazi.

Albanci narednu kvalifikacionu utakmicu igraju tek 4. septembra u Danskoj, dok tri dana kasnije dočekuju Portugalce. Okršaj sa Srbijom zakazan je za 8. oktobar.

(FOTO: Acion images)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalĐani De Bjazi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara