Huan Karlos Osorio
Huan Karlos Osorio

Selektor Meksika surovo po Nejmaru: Fudbal je igra za muškarce, ne za klovnove

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.07.18. | 20:27

„Utakmica i sudija su potpuno išli u korist Brazila“, žali se Huan Karlos Osorio

Odličan je Nejmar fudbaler, u to nema sumnje, ali njegovo ponekad iritantno ponašanje, to je sasvim druga priča. Opet je danas Brazilac čestim padovima, sa ili bez lopte, iritirao publiku u Rusiji, a takvo ponašanje mu je tokom popodneva nametnulo i novi nadimak - Rolling Stone (kotrljajući kamenčić).

Njegovo ponašanje posebno je zasmetalo i selektoru Meksika Huanu Karlosu Osoriju, koji je posle utakmice bio toliko besan da ga je ošto isprozivao.
"Kontrolisali smo utakmicu, bili jako dobri na terenu, ali je sramota što se toliko vremena potrošilo na samo jednog fudbalera. Zbog tog jednog fudbalera bilo je nekoliko prekida od po četiri-pet minuta, a to je kao da deca igraju fudbal, a ne odrasli ljudi. Ovo bi trebalo da bude muška igra, a ne igra za klovnove", istakao je Osorio.

Izabrane vesti

Meksički selektor je kritikovao i glavnog sudiju, Italijana Đanluku Rokija, koji je, kako kaže, isuviše povlađivao Brazilcima.
"Utakmica i sudija su potpuno išli u korist Brazila. Sudija je previše sekao igru i veštački stvarao ambijent koji je odgovarao protivniku. Iz mog ugla bila je ovo izjednačena utakmica i dobra igra Meksika, ali nismo bili konkretni u završnici u poslednjoj trećini protivnika", napominje Osorio.

Iskusni stručnjak je izbegao razgovor na temu da li će podneti ostavku posle sedme uzastopne eliminacije Meksika u osmini finala Svetskog prvenstva tvrdeći da je to nebitno u ovom trenutku.

O svemu će detaljnije biti reči narednih dana.

Foto: Action Images


tagovi

Huan Karlos OsorioRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara