""
""

Selti propali evropski planovi, sad je dotukao strašni Alaves (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.05.17. | 17:55

Tim iz Baskije stigao do treće vezane pobede, uz asistenciju Aleksandra Kataija. Ekipa iz Viga upisala i peti ligaški poraz

Seltin evropski san postao je košmar, iako je na kraju tim iz Viga izašao uzdignute glave iz dvomeča s Mančester junajtedom, a sada se muke nastavljaju i u Primeri. Svi planovi Eduarda Beriza srušili su se poput kule od karata, a njegovi ranjenici pali su pod žestokim udarom Alavesa - 3:1. 

Izabrane vesti

Peti uzastopni ligaški poraz odveo je Seltu u donju polovinu tabele, bez evropskog plasmana i uz minimalnu mogućnost da se od sezone oprosti bar još jednim trijumfom. Alaves je rutinski odradio posao i za gotovo pola časa u prvom poluvremenu tri puta zatresao mrežu, čime su praktično odradili ceo posao. Ostatak utakmice bio je samo puko odrađivanje posla, a čak ni utešni gol Jaga Aspasa u 78. minutu nije izbacio domaćina iz koloseka. 

Sve je počelo već u uvodnim trenucima utakmice, kada je Seltina odbrana pokazala koliko je neuspeh u Mančesteru ostavio posledice. A sve je na kraju iskoristio i kaznio Manu Garsija

Drugi gol delo je Zuhaira Fedala, koga je Aleksandar Katai pogodio u trepavicu. Posle kornera s leve strane, Katai je poslao gotovo idealnu loptu u kazneni prostor, a ostalo je bilo prilično lako - siguran udarac glavom i neodbranjiv hitac za 2:0. 

Kompletnu seriju golova završio je Dejverson posle gotovo idealne kontre Karlosa Vigaraja i reakcije u kojoj je Brazilac samo trebalo da namesti nogu i usmeri loptu na pravo mesto. Tri boda bila su upisana praktično pre nego što se otišlo na veliki odmor. 

PRIMERA, 37. kolo - REZULTATI

Subota:

Espanjol - Valensija 0:1 (0:0)
/Gaja 75/

Osasuna - Granada 2:1 (1:1)
/Mondragon 24, Kodro 75 - Ramos 41/

Nedelja:

Alaves - Selta 3:1 (3:0)
/Garsija 5, Fedal 18, Dejverson 37 - Aspas 78/

20.00: Atletik Bilbao - Leganes
20.00: Real Betis - Atletiko Madrid
20.00: Eibar - Sporting Hihon
20.00: Las Palmas - Barselona
20.00: Viljareal - Deportivo
20.00: Real Madrid - Sevilja
20.00: Sosijedad - Malaga

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar KataiDejversonEvropaPrimeraSeltaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara