""
""

Sergej Milinković Savić: Komandant Veljko je veliki motivator!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 12:48

„Ovaj uspeh će mi značiti i na klupskom planu“, poručio Milinković Savić

Stigli su Orlići u Staru Pazovu, a sa lica im ne silazi osmeh. Na svakom koraku vidi se zadovoljstvo i radost zbog osvajanja Mundijalita. Sergej Milinković Savić bio je jedan od nosilaca igre na ovom turniru, a na kraju je proglašen za trećeg najboljeg fudbalera  na Novom Zelandu.
„Sve ste videli... Pred polazak na Novi Zeland odavde iz Stare Pazove imali smo dogovor da izađemo iz grupe smrti i u tome smo uspeli, i onda smo gradili sve do finala. Presrećan sam sto sam dobio bronzanu loptu, to će mi mnogo značiti na individualnom planu. Selektor je veliki motivator, svi znamo gde je on igrao i šta je uspeo da uradi u karijeri. Počeo sam da igram u Genku, a ovaj uspeh će mi mnogo značiti na klupskom planu", rekao je Milinković Savić.

Još jedan od fudbalera koji su igrali na vrhunskom nivou i čuvao gol Srbije bio je Miloš Veljković.
„Ovo mi mnogo znači, još nisam ni svetan kakav smo uspeh napravili. Ovo je nešto predivno. Jedva čekam balkon, mislim da smo prvi fudbaleri koji se tamo pojavljuju. Sa Srđanom Babićem sam igrao u nekim pripremnim utakmicama, odlično smo se slagali na terenu. Nadam se da če mi ove igre pomoći da se nametnem u Totenhemu“, rekao je Veljković.

Izabrane vesti


tagovi

Veljko PaunovićSrbijaSergej Milinković Savićreprezentativni fudbalMundijalitoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara