""
""

Sergej Milinković Savić stiže u Lacio za par dana, Batica Mirković ga poredi sa Tureom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.07.15. | 16:05

Ovu informaciju potvrdio je sportski direktor Lacija Igli Tare

Svi putevi Sergeja Milinkovića Savića vode u Rim. Iako je Mančester junajted pokazao interesovanje za zlatnog Orlića, sve je izvesnije da će klub iz glavnog grada Italije pobediti konkurenciju.

Prvu ponudu Lacija od 7.000.000 evra Genk je glatko odbio, ali Sergej Milinković Savić je prva želja Nebeskoplavih u ovom prelaznom roku. Otuda su u Laciju spremni da idu do kraja.

Izabrane vesti

Sportski direktor Lacija Igli Tare potvrdio je u razgovoru za italijanske medije da rimski klub intenzivno radi na transferu Sergeja Milinkovića Savića. I dodao rečenicu koja će da raspali maštu Lacijala.
„Dugo pratimo Sergeja Milinkovića Savića. On bi trebalo da bude projekat našeg tima u budućnosti. Verujem da možemo da završimo taj transfer u narednih nekoliko dana“, poručio je Tare.

Sergej Milinković Savić se danas osmehivao sa naslovnih strana italijanske štampe. Očigledno na Apeninima su dobro upoznati sa njegovim likom i delom.

Bivši reprezentativac naše zemlje i član Juventusa Zoran Bata Mirković rekao je da ga Sergej posdseća na Turea.
„Sergej je možda tehnički nadareniji od Dejana Stankovića. Nekako je lepršaviji, mada je Dejan znao da radi celu utakmicu. Bez želje da preterujem, ali Sergej me podseća na Turea. I to ne samo zbog tehnike i sposobnosti da odgovori taktičkim zahtevima, nego  i zbog toga što ima jaku ličnost. Ima izuzetno jak udarac, jedina mana mu je što nije dovoljno brz. To će morati da poboljša“, rekao je Mirković.


tagovi

Zoran MirkovićSrbijaSerija ASergej Milinković SavićLacioItalijaIgli TareEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara