Serija pobeda kojoj se ne nazire kraj

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.04.18. | 14:31

Al Ahli je toliko suvereni gazda Egipta, da je u seriji od 16 ligaških slavlja

Kud ćete bolje najave od informacije da je Al Ahli toliko suveren gazda Egipta, da je u seriji od 16 ligaških pobeda. Ako u obzir uzmemo i Afričku Ligu šampiona, onda dolazimo do 18 uzastopnih trijumfa. Sad pokušajte da se setite nekog kluba koji je u takvoj formi. Teško je, zar ne? E, zato je najtrofejniji klub na svetu nekoliko rundi pre kraja šampionata osvojio 40. nacionalnu titulu.

Danas Crveni đavoli iz Kaira igraju zaostali duel 31. kola, u kome gostuju Smuhi. Iza domaćina je uspešna sezona, ali ipak bez plasmana u neko od kontinentalnih takmičenja. AL Ahli je enajefikasniji u ligi, i retko kad se zaustavi na samo jednom pogotku, pa uz prednost gostima verujemo da će postići i najmanje dva gola.

Izabrane vesti

Najveći rival Crvenih đavola, Zamalek, danas igra zaostali susret 28. kola, u kome gostuje Lel Makasi. Domaći tim je osigurao opstanak i nešto opuštenije pristupa duelu, dok je pred velikanom iz Kaira imperativ pobede. Zamalek se još nada mestu u Ligi šampiona, ali će teško uspeti da svrgne Ismaili, koji je šest bodova daleko uz meč više. Posle ovog duela ostaje još jedno kolo, pa svaki kiks Zamaleka znači opraštanje od vicešampionske pozicije.

EGIPAT 1 - ZAOSTALI MEČEVI 28. i 31. KOLO

Nedelja
17.00: (3,30) Lel Makasa (3,00) Zamalek (2,25)
19.30: (3,90) Smuha (3,35) Al Ahli (1,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeAl Ahli KairoZamalekEgipat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara