""
""

ŠEŠIRI ZA MUNDIJAL: Budite (se) za Novi Zeland

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.11.17. | 13:07

Zainteresovani i mi i Danci

Još malo pa nestalo. Pobedom Australije nad Hondurasom (3:1) u revanšu interkontinentalnog baraža dobili smo pretposlednjeg učesnika Mundijala, a u noći između srede i četvrtka na listu od 32 reprezentacije koje će se narednog leta boriti za svetsku slavu biće dopisano još jedno ime.

U konkurenciji su Peru i Novi Zeland, koji će u direktnom sudaru u Limi odlučiti ko putuje u Rusiju. Prvi meč, pre četiri dana u Velingtonu okončan je bez golova. To znači da domaćinu važi samo pobeda, dok predstavnik Okeanije može do završnog turnira ako trijumfuje ili izbori bilo koji remi sa pogocima. U slučaju da posle 90 minuta bude 0:0 igraće se produžeci (dva puta po 15), a ako se i tad ne promeni rezultat šutiraće se jedanaesterci.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> Peru - Novi Zeland 1 (1,23), X (5,50), 2 (12,00)

Za ishod pomenutog duela posebno je zainteresovana i Srbija. Naša reprezentacija se u projekciji žreba nalazi u četvrtom šeširu. Tu su smeštene najslabije selekcije, međutim, u slučaju da Novi Zeland napravi iznenađenje (kvota u Kladionici MOZZART na dvojku je 12,00) on će upasti u četvrti, a Orlove pogurati u treći šešir, jer smo u ovom trenutku na samoj granici.

Što znači, ko voli reprezentativni fudbal, a posebno srpski tim, večeras od 03.15 biće uz program TV Arenasport, koja će na svom trećem kanalu prenositi duel iz Lime.

A nije samo Srbije zainteresovana za ishod susreta u Peruu. I Danci će netremice posmatrati meč, navijaće i oni da slavi Novi Zeland, pošto bi tako napravili proboj iz trećeg u drugi šešir.

Žreb grupa za Mundijal 2018. biće održan 1. decembra u moskovskom Kremlju od 16.00 časova.

Evo kako trenutno izgledaju šeširi i šta se dešava ako prođe Peru, a šta ako Novi Zeland napravi iznenađenje.


tagovi

DanskaEvropaJužna Amerikakvalifikacije za sp 2018međunarodni fudbalMundijal 2018Novi ZelandPerureprezentacija Danskereprezentacija Peruafudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalšeširiSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara