"Pol Džordž"
"Pol Džordž"

Sezona još nije ni počela, a posle horor povrede za Pola Džordža je završena! (FOTO + VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.08.14. | 16:53

Prve prognoze nisu dobre...

Pol DžordžKošarkaški svet i dalje je u šoku! Katastrofalna povreda koju je košgeter Indijane Pol Džordž doživeo u egzibicionom, pripremnom meču "Plavih" i "Crvenih" igrača reprezentacije SAD, usledila je hitna operacija u Las Vegasu, kako bi se 24-godišnjem krilnom košarkašu ukazala šansa da se što pre oporavi. Međutim, prve prognoze nisu nimalo optimistične. Nikako!

Prema saznanjima uglednih medija poput ESPN-a i Jahu Sportsa, lekari koji su radili na sanaciji povrede rekli su da je operacija prošla uspešno ali da će Džordž, gotovo sigurno, propustiti sezonu 2014/15!

Izabrane vesti

Džordž je zaradio otvoreni prelom tibije i fibule (potkoleničnih kostiju), početkom poslednje četvrtine, kada je pokušao da blokira Džejmsa Hardena, nakon čega se dogodila strašna povreda.

Procenjuje se da će košarkaš Indijane u bolnici ostati naredna tri dana, a ono što je ohrabrujuće jeste da nisu pronađeni tragovi dodatnih povreda.

Selektor Sjedinjenih Američkih Država, Majk Kžiževski još uvek se nije oglasio po pitanju zamene u rosteru, koja će putovati na Mundobasket u Španiji.

Ispod teksta imate i izgled rendgenskog snimka noge Pola Džordža, ali i video klip...

 

(FOTO: Action Images, Via Twitter) 


tagovi

SADPol DžordžMundobasket2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara