Deo Partizanove uprave na stadionu u Surdulici
Deo Partizanove uprave na stadionu u Surdulici

Sezona saopštenja krenula u drugom kolu! Partizan podseća Antića: A nameštaljke u Nemačkoj?

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 13:59

Vladimir Vuletić traži reakciju Fudbalskog saveza Srbije

Trener Dinama Dragan Antić nije krio razočaranje suđenjem u porazu Vranjanaca od Partizana u drugom kolu Superlige. “Bruka i sramota“, govorio je u kameru TV Arena sport optužujući sudijsku trojku na čelu sa Novicom Anđelovskim da je pogurala crno-bele do minimalca od 1:0, pre svega isključenjem Nikole Đurića u 57. minutu. I nije se dugo čekalo na reakciju iz Humske, pa sada možemo da kažemo: počela je sezona saopštenja u Superligi!

Izabrane vesti

Mir je potrajao do drugog kola, red je da se fudbalska Srbija vrati onome što najbolje zna – saopštenjima. Prvo je potpisao potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, koji je Antića podsetio da je još 2006. godine u Nemačkoj bio osumnjičen – ne i osuđen - za nameštanje nižerazrednih mečeva. Vuletićevo saopštenje prenosimo u celosti.
Groteskno i nepojmljivo deluje izjava Dragana Antića, trenera vranjanskog Dinama, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu. Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon viskog poraza u prvom kolu (od Crvene zvezde, prim. aut.) pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdiulici.

Ovaj čovek koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača koje FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS.

Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama.

Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA u slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Discplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti.

Tako će se ponajbolje dokazati da u Vranje nema laganje“, poručio je Vuletić.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Vladimir VuletićDragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara