""
""

Šik i Juventus - opet je aktuelno!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.08.17. | 17:04

Čeh ide na novu seriju lekarskih pregleda u ponedeljak, nakon čega možda ipak obuče dres Stare dame

Letnji prelazni rok u Italiji ima novu telenovu, a glavni glumac je napadač Sampdorije Patrik Šik. Zbog problema sa srcem koji su otkriveni na lekarskim pregledima, propao mu je transfer u Juventus, nakon čega je reagovao milanski Inter. Čak je bilo priče i o tome da će češki fudbaler morati da pauzira neke vreme.

Izabrane vesti

Ipak, poslednja vest koja stiže iz Italije je da će Šik opet imati priliku da potpiše za Staru damu, jer su mu organizovani novi pregledi. I to u ponedeljak u klinici Stjuart u Rimu. A najzaslužniji za to što su Šiku ostala otvorena vrata u redovima italijanskog šampiona je sportski direktor i njegov zemljak, Pavel Nedved.
“Ja sam u redu. Nisam ljut na Juventus“, nedavno je novinarima rekao Šik i tako opet podgrejao špekulacije da bi početak sezone ipak mogao da dočeka u crno-belom dresu.

Inače, prilikom prethodnih pregovora govorilo se o sumi od 30.000.000 evra na ime obeštećenja. On je prošle sezone za klub iz Đenove odigrao 32 utakmice u Seriji A i postigao 11 golova.

Naravno, u celoj priči ne bi trebalo isključiti ni mogućnost da Šik ipak završi u Interu, jer milanski klub i dalje veruje da može da ga angažuje. 

Juventus je u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka doveo Vojćeha Ščensnija, Federika Bernardeskija, Matiju de Šilja i Rodriga Bentankura

(FOTO: Action Images)


tagovi

InterJuventusPavel NedvedSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara