"Alberto Zakeroni i Siniša Mihajlović"
"Alberto Zakeroni i Siniša Mihajlović"

Siniša Mihajlović protiv profesora Zakeronija

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.13. | 15:04

"Jedan od je najboljih italijanskih trenera, a i u igri Japana se vidi italijanski pečat", kaže selektor Srbije pred okršaj sa timom iz Zemlje izlazećeg sunca

Alberto Zakeroni i Siniša MihajlovićMeč bez rezultatskog značaja, ali meč u kojem Siniša Mihajlović ima mnogo toga da pokaže. Selektor Srbije će se, naime, na prijateljskom meču u Japanu (Novi Sad, petak, 17.30), nameriti na Japan koji sa klupe predvodi Alberto Zakeroni od kojeg je Mihajlović upijao znanje u Laciju.
"Zakeroni je moj nekadašnji trener i veliki prijatelj. On je bio, dobro sam zapamtio, pravi učitelj fudbala. Jedan od najboljih italijanskih trenera", rekao je Mihajlović i podsetio da je selektora Japana dva puta dovodio i na trenerske seminare u Beograd.

Sada će, međutim, emocije morati da ostavi sa strane, jer na terenu svako prijateljstvo prestaje.
"Gledao sam japanski tim na utakmici protiv Italije. Sjajni su bili 60 minuta, vodili sa 2:0, a potom izgubili zbog neiskustva. Vidi se, ipak, da je na čelu tima italijanski trener", komentariše Mihajlović.
"Nije da tražim alibi, ali nama nedostaje 11 igrača koji su ranije bili na spisku, zbog povreda ili saradnje sa mladom reprezentacijom. U svakom slučaju, verujem da će igrači koji izađu na teren dati sve do sebe da ostvarimo cilj i pobedimo selekciju Japana". 

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Alberto ZakeroniFSSfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSiniša MihajlovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara