""
""

Siti spavao do finiša, a onda od Tigrova napravio pitome mace (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.15. | 22:45

Kevin de Brujne sa dva gola digao publiku na noge, a nešto slično uradio je Đerar Delofue na gostovanju u Midlsbrou

Fudbaleri Mančester Sitija, Evertona i Stouka igraće u polufinalu engleskog Liga kupa. Očekivano, najubedljivi je bio Siti koji je na Etihadu, rezultatski gledano, pregazio drugoligaša Hal sa 4:1.

Izabrane vesti

Ekipa Manuela Pelegrinija delovala je uspavano u većem delu meča, a tek u poslednjih 10 minuta pokazala je šampionski kvalitet. Ipak, i to je bilo dovoljno za fudbalsku lekciju Tigrovima.

Vilfred Boni je u 12. minutu načeo goste i delovalo je da će već na startu gosti doživeti potop. Siti je nastavio da napada, ali više reda radi nego furiozno.

A onda je u finišu meča Kevin de Brujne odlučio da prodrma publiku na Etihadu. Sjajni Belgijanac je sa dva pogotka, u 82. i 87. minutu zapečatio subinu Hala, a pre njega u strelce su upisao i mladi Keleči Iheanačo.

Dostojanstvenu i na momente hrabru igru Hal je uspeo da kruniše utešnim golom Endrua Robertsona u 90. minutu. Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov presedeo je celu utakmicu na klupi Sitija. 

Fudbaleri Evertona relativno lako su izašli na kraj sa domaćim Midlsbroom na stadionu Riversajd. Bilo je 2:0 za Karamele, a golove su dali Đerar Delofeu u 20. i Romelu Lukaku u 28. minutu.

Posebno lep je bio Delofeuov gol, a još jednom se jasno videlo da se radi o pravom izdanku čuvene Barsine La Masije, jer je nanizao nekoliko protivničkih igrača.

Još jedan premijerligaš osigurao je mesto u polufinalu Liga kupa. Radi se o Stouku koji je na svom stadionu savladao Šefild Vensdej takođe sa 2:0. Ibrahim Afelaj pogotkom u 30. i Fil Birdsli u 75. minutu otklonili su sve dileme, ako ih je uopšte i bilo. 

Pratite MOZZART i na Vajberu


(FOTO: Action Images)


tagovi

StoukŠefild VenzdejPremijer ligaMančester SitiLiga kup EngleskeKevin de BrujneIbrahim AfelajHal sitiEvertonEngleskaĐerar Deulofeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara