""
""

Skandal u Ekvatorijalnoj Gvineji: Navijači Gane uleteli na teren kako bi izbegli linč na tribinama, selekcija Avrama Granta u velikom finalu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.02.15. | 22:22

Naime, revoltirana domaća publika je u jednom trenutku je zaula svim i svačim gostujuće pristalice, letele su dimne bombe i rakete, a jedini izlaz bio je da uđu direktno na teren, kako ne bi pretrpeli znatno teže posledice. Ipak, utakmica je posle dobrih pola sata prekida privedena kraju i Gana je otišla u finale

Neverovatne scene u Ekvatorijalnoj Gvineji. Navijači Gane uleteli su na teren u 83. minutu pri vođstvu svoje selekcije od 3:0, kako bi izbegli linč na tribinama od strane domaćih navijača, pa je utakmica bila u prekidu dobrih pola sata, ali je nekako privedena kraju. Izabranici Avrama Granta obezbedili su prolaz u veliko finale, ali im je zbog svega što se dešavalo u finišu meča ostao gorak ukus u ustima.

Izabrane vesti

Naime, revoltirana domaća publika je u jednom trenutku je zasula svim i svačim gostujuće pristalice, letele su dimne bombe i rakete, a jedini izlaz bio je da uđu direktno na teren, kako ne bi pretrpeli znatno teže posledice.

Gana je pre toga držala pravi čas fudbala domaćim igračima. Džordan Aju je dove svoj nacionalni tim u vođstvo u 42. minutu iz penala, a samo tri minuta kasnije pitanje pobednika rešio je Vakaso Mubarak. Konačan rezultat postavio je Andre Aju u 75. minutu.

Finalni okršaj između Obale Slonovače i Gane zakazan je za nedelju od 20 časva, dok će se dan ranije u utakmici za treće mesto sastaće se DR Kongo i Ekvatorijalna Gvineja.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

reprezentativni fudbalKup afričkih nacija 2015GanaEkvatorijalna Gvineja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara