""
""

Skandal u Poljskoj: Huligani pretukli igrače Legije i trenera Vukovića!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.10.17. | 13:54

Šamaranje na parkingu

Skandal u Varšavi, igrači šampiona Legije su dobili batine od svojih navijača. Tačnije huligana, jer pravi navijači ne tuku svoje igrače.

Izabrane vesti

Do visokog napona je došlo jer su navijači nezadovoljni izdanjima Legije u ovoj sezone. Šampion Poljske se nalazi u velikoj krizi koja je počela eliminacijom od Astane u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nastavila se ispadanjem od Šerifa u kvalifikacijama za Ligu Evrope da bi sve kuliminiralo lošim rezultatima u prvenstvu. Legija se trenutno nalazi na osmom mestu u poljskom šampionata, sa šest bodova manje od lidera Gornjika.

Kap koja je prelila čašu razumevanja kod huligana je bio jučeršanji debakl u Poznanju protiv velikog rivala Leha koji je slavio sa 3:0. Huligani su sačekali autobus sa fudbalerima po povratku iz Poznanja. Na klupskom parkingu ispred stadiona Legije, nasilnici su pozvali igrače da izađu iz auotbusa.

Fudbaleri su izašli očekujući u najgorem slučaju neprijatan razgovor, ali su potom bili žrtve fizičkog napada. Oko 50 huligana je šamaralo fudbalere posljkog šampiona. Pošteđeni su samo golman Arakadijuš Malarž i krilo Mihal Kuarski. Pretučen je i pomoćni tener Aleksandar Vuković. Šef stručnog štaba Romeo Jozak je pobegao pre nego što su ga huligani dohvatili.

Poljski mediji javljaju da niko od igrača nema ozbiljnije povrede osim nekoliko masnica na glavi. Huligani su zapretili igračima da će u budućnosti biti još brutalniji ako ekipa ne počne da beleži bolje rezultate.

Klub i državni organi ćute kao zaliveni i ne oglašavaju se.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar VukovićhuliganiLegijameđunarodni fudbalPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara