"Patrik Eze Frajdej"
"Patrik Eze Frajdej"

Škuletić nije mogao za šest meseci, Frajdej sa plus 13 utakmica najbolji strelac Superlige

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.05.15. | 18:15

Napadač Mladosti pogodio protiv OFK Beograda i svrgnuo bivšeg golgetera Partizana sa čela liste najboljih strelaca prvenstva Srbije

Patrik Eze FrajdejDa Lokomotiva zimus nije izdvojila 4.000.000 evra pitanje se ne bi ni postavljalo – Petar Škuletić bi sasvim sigurno prigrlio nagradu za najboljeg strelca Superlige. Ali njegov januarski odlazak iz Partizana omogućio je drugim golgeterima da krenu u napad na priznanje, a Patrik Eze Frajdej iz Mladosti je sa čak 13 utakmica više od odnosu na Škuletića uspeo i da ga svrgne sa trona.

U meču sa OFK Beogradom u 28. kolu Superlige nigerijski napadač postigao je svoj 15. prvenstveni pogodak u sezoni. Na poluvremenu je zamenjen, pa je jasno da u nastavku duela sa Romantičarima neće uvećati golgeterski konto. Zanimljivo, 22-godišnji napadač Mladosti je jesenji deo sezone završio sa šest postignutih golova, ali u prvih 13 prolećnih mečeva dodao je još devet, računajući tu i het-trik protiv Spartaka.

Izabrane vesti

Nije naravno još vreme za slavlje, ali su male šanse da će u finišu sezone njegovi najbliži pratioci Mijat GaćinovićIgor Matić, trenutno na koti deset, uspeti da stignu Frajdejov učinak.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar ŠkuletićPatrik Eze FrajdejMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara