""
""

Sloboda bez nagrade za Tijagovu majstoriju, Jagodina došla do boda u nadoknadi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.13. | 16:40

Brazilac sjajnim makazicama doveo Ere u vođstvo, ali je Živanović u 91. minutu postigao izuzetno vredan gol za svoju ekipu – 1:1

 

Sjajan meč i velika uzbuđenja u odloženom meču 19. kola Jelen Superlige između Slobode i Jagodine koji je završen rezultatom 1:1, iako su domaći do 91. minuta imali vođstvo i tri velika boda u džepu.

Izabrane vesti

Domaćin je znatno bolje otvorio meč, ređao  veliki broj prilika i konačno poveo pravom majstorijom Tijaga Galvaa u 30. minutu. Akciju kod vodećeg gola poveo je agilni Aleksandar Pejović, koji je loptu dodao do Memedovića, a ovaj u šesnaestercu našao brazilskog napadača. Tijago je loptu primio na grudi, a onda perfektim makazicama ostavio Bondžulića u čudu.

Jagodina je u prvom poluvremenu uputila samo jedan šut ka golu rivala i bila potpuno bezopasna, ali je u nastavku diktirala tempo.

Domaći su se bez pravog razloga povukli na svoju polovinu i prepustili gostima da stvaraju prilike, što im se u samom finišu osvetilo.

Arsenijević je kod slobodnog udarca u prvom minutu nadoknade dodao loptu do Aleksandra Živanovića, a ovaj snažnim udarcem šokirao domaću publiku i učvrstio svoju ekipu na četvrtom mestu.

Trener Jagodinaca Simo Krunić bio je zadovoljan rezultatom na ovom meču, iako su domaći u prvom poluvremenu mogli da vode bar sa dva gola razlike.
"Zahvaljujem se na lepom dočeku i na dobroj i fer igri domaćina. Zadovoljan sam rezultatom, igrači Slobode su bili dosta bolji u prvom poluvremenu. Imali su dosta šansi dok smo mi stvorili samo jednu. Obe ekipe su dale sve od sebe, što je na kraju i potvrdio rezultat (1:1)", rekao je Krunić

Iako je njegov tim ponovo primio pogodak u nadoknadi vremena trener domaćih Ljubiša Stamenković takođe je zadovoljan rezultatom i igrom svoje ekipe.
"Zadovoljan sam rezultatom, zahvaljujem se svojim momcima na odlično odigranoj utakmici. Pored mnogo problema koje imamo, pored nekoliko povređenih igrača, ipak su momci izdržali svih devedeset minuta i dali sve od sebe, ali je opet, kao i u nekoliko predhodnih utakmica do izjednačenja došlo u nadohnadi vremena.Naš klub pored povreda nekoliko igrača ima i finansiskih problema koje momci iz kluba nose sa sobom. Znam da im nije lako, ali su se i ovaj put izborili i odigrali odlično meč".

(FOTO: MN press)


tagovi

Jagodinasloboda užiceSrbijaSuperligaTijago Galvao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara