"Tijago"
"Tijago"

Sloboda Užice: Cilj opstanak, Vasilić i Tijago mogu da idu

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.13. | 19:20

"Jedino kroz prodaju igrača možemo da funkcionišemo i nadam se da ćemo te transfere realizovati i u zimskom prelaznom roku", rekao je Stamenković


TijagoTrener fudbalera Slobode Ljubiša Stamenković ocenio je da su Užičani odigrali najgoru polusezonu u poslednje četiri godine i poručio da je prioritet opstanak u eliti.

Sloboda je jesenji deo prvenstva završila na 13. mestu sa 16 bodova.
"U uslovima u kojima radimo osnovni cilj Slobode je opstanak u ligi, a svaki veći rezultat je plus i kvalitet ljudi koji rade u klubu. U prvih šest kola osvojili smo samo tri boda i postigli dva gola, ali sada smo iznad crte za ispadanje, što znači da smo ostvarili cilj", rekao je Stamenković.

Govoreći o igračkom kadru Stamenković je napomenuo da je od 18 igrača u timu, njih 13 podnelo najveći teret.
"Golman Ranković i Brazilac Tijago bili su na terenu u svih 15 utakmica. Tijago je sa četiri postignuta gola i tri u Kupu Srbije najbolji strelac ekipe. Ugovor je istekao Zoranu Kneževiću, koji je zbog teške povrede u procesu rehabilitacije i ako posle toga bude želeo da ostane u klubu izaći ćemo mu u susret. Pored njega ugovor je istekao i Vladimiru Krstiću", rekao je Stamenković.

Trener Užičana istakao je da postoji interesovanje velikih klubova za Vasilića i Tijaga i da im klub neće praviti problem ako budu želeli da odu.
"Jedino kroz prodaju igrača možemo da funkcionišemo i nadam se da ćemo te transfere realizovati i u zimskom prelaznom roku. Finansijska situacija je teška, ali to je najbolje rešenje i za igrače i klub, iako Sloboda tu mnogo gubi", kazao je Stamenković.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Jovica VasilićLjubiša Stamenkovićsloboda užiceSuperligaTijago Galvao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara