"Marović"
"Marović"

Slobodan Marović: Dosadilo mi je da budem pomoćni trener!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.13. | 20:40

"Veliko zadovoljstvo mi je bilo sarađivati s Robertom Prosinečkim u Crvenoj zvezdi, ali u tim okolnostima nisam mogao u potpunosti da pokažem šta znam i koliko vredim", kaže član trofejne generacije Zvezde

MarovićPošto je napustio mesto pomoćnog trenera Roberta Prosinečkog u Crvenoj zvezdi, Slobodan Marović se potpuno povukao iz javnosti.
“Sad sam malo u drugim vodama, fudbal je trenutno u drugom planu. Rešio sam da se malo više posvetim nekim svojim privatnim poslovima. U pregovorima sam raznim agencijama, ali ne bih ništa da se istrčavam da ne izbaksuziram. Ali to naravno ne isključuje mogućnost da se mojoj velikoj ljubavi vratim. Nikad se ne zna u ovom poslu šta može i kada da iskrsne. Jedno znam, malo mi je dosadilo da budem pomoćnik. Mislim da imam i znanja i iskustva da neki klub vodim samostalno...Čekam priliku”, rekao je Marović.

Član zlatne Zvezdine generacije iz Barija kao prioritet u ovoj godini postavio je sebi zadatak i da položi ispite i dobije profesionalnu trenersku licencu.
“Planiram u ovoj godini da položim i za profi-licencu. Zasad imam samo A i potrebno mi je slobodno vreme da putujem, da se malo edukujem, da pratim rad trenera po Evropi... Veliko zadovoljstvo mi je bilo sarađivati s Robertom Prosinečkim u Crvenoj zvezdi, ali u tim okolnostima nisam mogao u potpunosti da pokažem šta znam i koliko vredim. Mislim da su moji kapaciteti dosta veći od toga da budem pomoćnik...”.

Marović kaže i da sada ima više vremena da provodi s porodicom i prijateljima, što mu je svih ovih godina profesionalnog bavljenja fudbalom i te kako nedostajalo.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaSlobodan marović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara