SLOBODNA IGRA: Srbija pobeđuje i Jović daje gol – kvota 20

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.19. | 10:16

Pogledajte celokupnu ponudu za prijateljsku utakmicu Nemačka – Srbija

Orlovi su ponovo u modi. Fudbalska reprezentacija Srbije posle uspešno završenog prvog dela posla u Ligi nacija ponovo se okupila pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pre premijernog meča sa Portugalom u Lisabonu, tim Mladena Krstajića će odmeriti snage sa Nemačkom u Volfsburgu.

Dok su Panceri na novom početku, sa dosta izmenjenim sastavom, prinuđen je i Krstajić da menja i kombinuje zbog otkaza, povređenih igrača... To, ipak, ne umanjuje ambiciju Srbije da se isprsi pred bivšim prvakom sveta.

Izabrane vesti

MOZZART vam pored standardnih kvota nudi i dodatne kroz BET SPECIJAL ponudu, tako da možete da igrate bilo šta iz velike ponude naše kladionice. Sve kvote u slobodnoj igri za utakmicu Nemačka – Srbija možete da pogledate na sledećem linku.

Recimo, mladi srpski napadač Luka Jović je u top formi. Rešeta mreže širom Nemačke u dresu Ajntrahta, tako da će na ovom meču imati i dosta dodatnih motiva. Selektor je najavio da će Jović biti starter, a nema dileme da će u loži biti i skauti Barselone, Sitija, Bajerna i drugih velikana zainteresovanih za srpskog napadača.

Ako verujete da će Luka postići gol i u dresu Srbije i da će Orlovi na kraju pobediti, to će vam doneti kvotu 20.

Ukoliko verujete da će Adem Ljajić ili Sergej Milinković-Savić biti strelci, a da će Srbija pobediti, to već donosi i jaču kvotu – 25.

Postoje i oni koji nisu uvereni u snagu ove oslabljene reprezentacije Srbije. Ponuda za njih: Leroj Sane postiže gol i Nemačka pobeđuje – kvota 3,80.

Imamo i ponude za gol iz penala (4,00), za crveni karton (6,00)…

 


tagovi

Slobodna igrasportsko klađenjeFudbalska reprezentacija Nemačkefudbalska reprezentacija SrbijeBet specijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara