"Ne mirišu se: Klop i Škrtel"
"Ne mirišu se: Klop i Škrtel"

Slovački selektor kipti zbog Škrtela: Klope, još moraš da učiš

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.16. | 08:45

Jan Kozak besan zbog odnosa Nemca prema zvezdi svoje reprezentacije

Ne mirišu se: Klop i Škrtel

Martin Škrtel je minule sezone izgubio mesto u startnoj postavi Liverpula dolaskom Nemca Jirgena Klopa, ali to nije uticalo na njegov status u reprezentaciji Slovačke, gde je neizostavni deo prvog tima.

Izabrane vesti

Iskusni defanzivac zaista sjajno igra na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, što je dovelo do toga da ga traže Inter, Fenerbahče i još neki poznati klubovi, a zanimljivo viđenje oko situacije između Liveprula i Škrtela ima i selektor slovačke Jan Kozak.
„U slučaju Martina žao mi je zbog jedne stvari. Kada novi trener dođe u Liverpul on hoće da dovede svoje igrače i to je legitimno i normalno. Škrtel je iskren i direktan momak, dovoljno je da s njim sednete i popričate o budućnosti u klubu i ništa se ne bi dogodilo“,
smatra slovački selektor.

Međutim, u prvi plan ističe jednu činjenicu, a ima i očinski savet za Klopa.
„Radi se o fudbaleru koji je naporno radio devet godina u Liverpulu i izgradio nekakvu reputaciju tamo. Zato, nije pošteno da o njemu trener sudi na osnovu jedne loše partije, i to ne samo o njemu već i o ostatku tima. Ne smete ga staviti u poziciju da ne igra utakmice i da ga pošaljete pravo na tribine posle jedne utakmice, jer je to nepošteno. Ali Klop je mlad, ima puno vremena da nauči tajne ovog zanata“, poručio mu je Kozak.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija SlovačkePremijer ligameđunarodni fudbalMartin ŠkrtelLiverpulJirgen KlopJan KozakEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara