""
""

Šmajhel savetuje Mojesa: Bolje ti je da neke oteraš iz Mančestera, jer im nije ni stalo da nose naš dres

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.13. | 14:31

''Mora da uspostavi autoritet u ekipi, jer očigledno da neki fudbaleri ne obavljaju svoj posao dobro'', kaže legendarni golman Junajteda

Legendarni golman Mančester junajteda Peter Šmajhel rekao je da aktuleni menadžer Dejvid Mojes mora da napravi čistku u timu tokm zimskog prelaznog roka.
"Mislim da je važnije da Mojes ne dovodi igrače, već pusti pojedince da napuste klub. On mora da uspostavi autoritet u ekipi, jer očigledno da neki fudbaleri ne obavljaju svoj posao dobro, a to traje već neko vreme", rekao je Šmajhel.

Mojes je zabeležio iznenađujuće loš početak sezone od kako je u julu nasledio Aleksa Fergusona na klupi Junajteda. Tim sa Old Traforda nalazi se na devetom mestu Premijer lige sa 22 osvojena boda, 13 manje od vodećeg Arsenala.
''Ne izgleda dobro kad ste deveti na tabeli, ali koliko znam, u januaru su pravi igrači nedostupni. Zato i savetujem Mojesu da ne kupuje, nego da neke pusti da odu iz Junajteda. Biće bolje za klub ako uvede u sistem jednog ili dvojicu mladih fudbalera, a isto toliko pusti sa Old Traforda''.

Izabrane vesti

Danac je javno osuo paljbu po igračkom kadru, rekavši da pojedinci ne zaslužuju crveni dres, međutim, nije želeo da ih imenuje.
''Da bi se zvao igračem Mančester junajteda to moraš da nosiš. Kod petorice, šestorice, vidim da im uopšte nije stalo, a mi nikad nismo imali fudbalere koji se tako ponašaju. Klub ima 560 miliona navijača širom sveta, a ako ste u startnih 11 onda znači da imate odgovornost prema armiji pristalica. Samo na Old Trafordu vas u svakom trenutku gleda 75.000 ljudi. To mora da se shvati, a pojedinci izgledaju kao da ih je baš briga. Oni i nisu potrebni Junajtedu'', jasan je Peter Šmajhel.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Dejvid MojesEngleskaEvropaPiter ŠmajhelPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara