"Mesi"
"Mesi"

Smirivanje tla u Barseloni: Garantujem da Mesi ostaje naš! Bakero novi sportski direktor

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.01.15. | 11:41

Predsednik Bartomeu kažu da su u klubu mirni kad je u pitanju status prve zvezde ekipe

MesiIzgleda da je samo jedna pobeda - i to ona u derbiju sa Atletikom - bila dovoljna da se smire strasti na Nou Kampu. Danima se pričalo o razmiricama na relaciji Luis Enrike - Lionel Mesi, pominjalo se na sva usta da bi argentinski as mogao da naputi Barselonu, međutim, kako stvari sad stoje, povratak u šampionsku trku do te mere je razveselio Katalonce da njihov predsednik Đozep Marija Bartomeu obećava kako „desetka“ kluba ne ide nikud.
Na terenu možemo da vidimo sa koliko zadovoljstva Mesi igra u Barseloni. Nalazi se u odličnoj formi i svi u klubu smo smireni povodom njegovog ostanka. U timu vlada dobra atmosfera, koju ništa ne može da poremeti. Garantujem da će Mesi ostati“, rekao je Bartomeu.

Mesijeva otkupna klauzula iznosi 250.000.000 evra, navodno samo jedan klub na svetu mogao bi da priušti tu kupovinu, ali je i sam Leo posle duela sa Madriđanima rekao da njegov otac i zastupnik Horne nije vodio nikakve pregovore sa drugim klubovima i usput poručio kako bi voleo da završi karijeru u Barseloni.

Izabrane vesti

Njega ugovor sa Barsom veže do juna 2018. godine, a sva je prilika dabi za pregovaraki sto mogao da sedne sa novim sportski direktorom. Kako javlja katalonski Sport, predsednik Bartomeu je saopštio danas da je Hose Mari Bakero (51), bivši kapiten kluba, najozbiljniji kandidat za novog sportskog direktora.

Bartomeu je rekao da je ponudio Bakeru da preuzme ulogu direktora, umesto Andonija Zubizarete sa kojim je klub prošle nedelje raskinuo saradnju.

Bakero je bio kapiten Barselone u periodu kada je tim vodio Johan Krojf, a u trenerskoj karijeri bio je i pomoćnik Luju Van Galu.

Bakero je ranije, između ostalih klubova, trenirao Sosijedad i Poloniju iz Varšave.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLionel MesiHose Luis BakeroEvropaĐozep Marija Bartomeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara