"Mirza Teletović"
"Mirza Teletović"

Šok u Bruklinu: Teletović završio sezonu zbog bolesti pluća

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.01.15. | 19:52

Reprezentativcu Bosne i Hercegovine pronađena je plućna embolija posle utakmice između Bruklina i Klipersa u Los Anđelesu

Mirza Teletović

Kakav peh za reprezentativca Bosne i Hercegovine!  Mirzi Teletoviću dijagnostikovana je plućna embolija posle gostovanja Bruklina u Stejpls centru gde su se susreli sa Los Anđeles Klipersima i za jednog od najboljih balkanskih NBA igrača ova sezona je završena.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine prebačen je u bolnicu u Los Anđelesu nakon što je imao problema sa disanjem tokom utakmice sa domaćim Klipersima u četvrtak. Detaljnim pregledima utvrđeno je da 29 - godišnji Teletović ima ugruške u krvi u plućima i podvrgnut je lekarskom tretmanu, a u bolnici u Gradu anđela će ostati sve dok ne bude sposoban da lečenje nastavi u Njujorku.

Izabrane vesti

Mirza je ove sezone taman dobio nešto više prostora u ekipi Lajonela Holinsa što je iskoristio da beleži 8,5 poena i 4,9 skokova po utakmici, ali sada je sve palo u vodu. Ako postoji sreća u nesreći, Netsi trenutno igraju izuzetno loše i postoji velika verovatnoća da neće dogurati do plej ofa, te bi Teletović u tom slučaju propustio "samo" nešto više od 30 utakmica do kraja regularnog dela sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaMirza TeletovićBruklin NetsBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara