Soldano u Italiji završava pasoš: Zvezda protiv Flamenga i Vest Bromviča

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.06.18. | 11:17

Situacija se zaoštrava

Sezona u Argentini je završena, Zvezdin pik Franko Soldano se sprema za bolji i luksuzniji fudbalski život. On je doprineo da se Union Santa Fe ponovo plasira u Kopa Sudamerikana, postigao je 11 golova na 27 utakmica i skrenuo pažnju brojnih evropskih klubova.

Čelnici Uniona smatraju da za slobodu visokog napadača mogu da dobiju 5.000.000 dolara. Cifra koja je van domašaja crveno-belih... Ipak, na Marakani tinja tanka nada. Argentinski mediji tvrde da su pored Crvene zvezde za usluge Franka Soldana zainteresovani Vest Bromvič Albion i Flamengo.

Izabrane vesti

Čak se i pominje informacija da su ga predstavnici engleskog kluba skautirali 15.aprila. Dok neizvesnost traje Franko Soldano je se trenutno nalazi u Italiji, gde će dobiti tamošnja dokumenta. Na taj način će olakšati sebi transfer u neku od zemalja Evropske unije.

"Tržište u Evropi traje tri meseca. Narednih dana očekujemo ozbiljne pregovore. Međutim, Franku se ne žuri. Trenutno je zadovoljan u Unionu", rekao je menadžer sjajnog napadača Hernan Rubiola.


tagovi

Franko Soldano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara