""
""

Dvoglavi orao raširio je krila, Hečer, Tepić i Skorcanitis udavili Valensiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.16. | 20:00

Vič Hečer je sa 18 poena bio najbolji strelac PAOK-a i pogodio je četiri slobodna bacanja zaredom u samom finišu kada se lomila utakmica

Limož je načeo, a PAOK dokrajičio Valensiju koja je do pre malo više od dve nedelje bila jedini neporaženi tim u Evropi. Košarkaši solunskog kluba pobedili su na svom terenu Špance sa 75:72 (19:19, 20:14, 19:22, 17:17) u utakmici petog kola I grupe Last 32 faze Evrokupa.

Ovim trijumfom, drugim u takmičenju, solunski Dvoglavi orao saučuvao je realne šanse za plasmam u nokaut fazu takmičenja, gde bi mogla da se nađe i Valensija uprkos trećem porazu.

Izabrane vesti

Vič Hečer je sa 18 poena bio najbolji strelac PAOK-a i pogodio je četiri slobodna bacanja zaredom u samom finišu kada se lomila utakmica.

Šut za produžetak u gostujućoj ekipi promašio je Džastin Hamilton. Pored Hečera, dobru partiju za PAOk pružili su Milenko Tepić (osam poena i sedam skokova), Uroš Duvnjak (devet poena) i Sofoklis Skorcanidis (10 poena).

Gijem Vives postigao je 19 poena, sedam manje ubacio je Bojan Dubljević, dok je Vladimir Lučić utakmicu završio sa devet poena.  

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

ValensijaŠpanijaSofoklis SkorcanitisMilenko TepićKK PAOKGrčkaEvroligaEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara