""
""

Španac menja Bilića?

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.16. | 16:50

Hrvatski trener blizu otkaza u Vest Hemu

Bajka Slavena Bilića u Vest Hemu bi mogla da se završi ranije nego što je bilo ko mogao da očekuje. Posle sjajne prethodne sezone u kojoj je Vest Hem dugo vremena jurio čak i plasman u Ligu šampiona, Čekićari igraju jako loše na početku nove sezone.

Izabrane vesti

Ispali su iz kvalifikacija za Ligu Evrope, dok su u prvenstvu pri samom dnu tabele sa samo 11 bodova posle isto toliko utakmica. Učinak ispod svih očekivanja. Od atraktivne igre iz prethodne sezone, nema ni traga i izgleda da klub iz Istočnog Londona očekuje grčevita borba za opstanak do kraja sezone.

A Slaven Bilić možda neće biti tu da sačuva premijerligaški status Čekićarima. Već duže vreme se spekuliše o otkazu hrvatskom stručnjaku. Nekolicina kandidata su se pominjali kao mogući naslednici Bilića, a danas je u prvi plan iskočilo novo ime. Reč je o španskom treneru Mičelu, igračkoj legendi Real Madrida.

Madridska štampa pozivajući se na izvore bliske treneru piše da bi Mičel vrlo brzo mogao da preuzme komandu palicu u Vest Hemu. Mičel je do sada vodio B tim Reala, Rajo Valjekano, Hetafe, Sevilju, Olimpijakos i Marselj u kojem se nije proslavio prošle sezone i dobio je otkaz tokom sezone. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaMičelPremijer ligaSlaven Bilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara