""
""

Španija ključa: Borba za titulu na vrhuncu, a Realu priznat ovakav gol?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.17. | 20:50

Katalonci će biti silno nezadovoljni zbog ovakve odluke Alberta Undijana Maljenka

Real Madrid je brzo stigao do značajne prednosti protiv Sevilje u utakmici 37. kola španske Primere, ali će način na koji je Kraljevski klub došao do vodećeg gola u 10. minutu izazvati ogromnu polemiku u španskim medijima i naići na ogrmonu osudu iz Barselone.

Izabrane vesti

Naime, Naćo je postigao gol iz slobodnog udarca u 10. minutu i to u trenucima dok su gostujući fudbaleri bili okrenuti leđima, a sudija Alberto Undijano Maljenko se spremao da počne da broji korake za udaljenost živog zida. Ipak, štoper Reala je iskoristio situaciju i lukavo (da ne kažemo pokvareno) poslao loptu iza leđa Serhija Rika, koji nije želeo ni da reaguje, smatrajući da iskusni arbitar neće priznati ovakav gol domaćina.

Ipak, Maljenko nije imao dilemu, odmah je pokazao na centar i signalizirao da se gol priznaje, što je naišlo na veliku osudu igrača Sevilje. Na snimku se ne vidi da li je iskusni sudija prilikom dosuđivanja faula pokazao da izvođač sačeka njegov znak, ako nije bilo tako može se reći da je imao pravo da prizna gol Naća.

U svakom slučaju, Real je tada došao do važnog pogotka, stigao do psihološke i rezltatske prednosti, a ubrzo je i duplirao svoje vođstvo.

Situacija sa Bernabeua neodoljivo podseća na gol nekadašnjeg kapitena Partizana Dragana Ćirića u 107. večitom derbiju protiv Crvene zvezde iz 1997. godine.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Alberto Undijano MaljenkoNačoPrimeraReal MadridSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara