Larsa Pipen i Markus Džordan (©AFP)
Larsa Pipen i Markus Džordan (©AFP)

Španska serija porodice Džordan

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 02:54

Sin Markus zove oca Majkla da mu bude kum na venčanju sa bivšom ženom Skotija Pipena

Nije prijatno Majklu Džordanu ovih dana. Ne samo što ne odobrava vezu svog sina Markusa sa bivšom ženom nekadašnjeg saigrača Skotija Pipena - Larsom Pipen, već ga je zaljubljeni par javno pozvao da im bude kum na venčanju.

Gostujući u emisiji "Pablo Tore saznaje", Markus i Larsa su otkrili da planiraju venčanje, a potom je na pitanje voditelja da li će pozvati svog slavnog oca da im održi zdravicu, Markus rekao da želi i više od toga.

Izabrane vesti

"Nismo još odredili datum, ali radimo na planiranju, dogovaramo se oko lokacije, broja gostiju i sličnog... Ja sam bio kum na njegovom venčanju, kao i na venčanju mog brata, tako da želim da se ta tradicija nastavi", rekao je Džordanov sin.

Larsa (48), koja je 16 godina starija od Markusa Džordana i Skoti Pipen bili su braku od 1997. do 2021. godine, a kada je nedavno Majkl Džordan upitan da li odobrava vezu svog sina i bivše supruge dugogodišnjeg saigrača iz šampionskih dana Čikago Bulsa, odgovorio je kratko i jasno: "Ne".

"Verovatno je sve ovo neprijatno za mog bivšeg muža i tvog oca jer oni imaju svoj odnos ili šta god to bilo. Ni ti ni ja nismo bili deo toga...", pričala je Larsa tokom jednog od ranijih TV gostovanja sa svojim verenikom Markusom.



tagovi

Majkl DžordanEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara