Sparta i Roda čekaju rivale

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 15:42

Večeras su na programu revanš mečevi 1. kola plej-ofa, Almere i Kambur već viđeni u narednoj rundi

Fortuna Sitard je uspela da izbegne baraž i obezbedi direktnu promociju u Erediviziju, pa u miru posmatra plej-of u drugoligaškoj konkurenciji. Uveliko traje prvo kolo doigravanja, u kome koplja ukrštaju četiri najslabije rangirana tima koja su uspela da se kvalifikuju za plej-of. Danas su na programu revanš mečevi, mada već sada može da se kaže da borbu nastavljaju Almere i Kambur, jer su bili ubedljivi na gostovanjima MVV Mastrihtu, odnosno Dordrehtu.

Almere je ligaški deo sezone završio na devetoj poziciji, sa dva boda više od Mastrihta, ali je razlika u klasi i verovatno ambiciji bila vidljiva na prvom meču koji su Crne ovce rešile u svoju korist 3:1. Da stvar bude još tragičnija po goste, sva tri gola delo su defanzivca Damona Miranija, kome su to bili prvi golovi u sezoni. Tri ili više golova palo je na šest od poslednjih sedam međusobnih duela ovih rivala, a zanimljivo je da je Almere tim na čijim utakmicama padalo najviše pogodaka u Erstediviziji, čak 3,84 po meču. Nijedan susret Crne ovce nisu završile bez golova, kao ni sa jednim pogotkom na meču. Sa druge strane, MVV je bio prilično neubedljiv u gostima tokom sezone, pa sumnjamo da može do rezultata koji bi ga odveo u drugo kolo i namerio na Spartu iz Roterdama.

Izabrane vesti

Još ubedljiviji bio je Kambur na gostovanju Dordrehtu, lagano savladavši domaćin 4:1, čime je verovatno sva priča oko rivala Rode u drugoj rundi prekinuta. Kambur je imao fenomenalan finiš sezone, sa šest vezanih pobeda, a seriju je nastavio i na gostovanju Dordrehtu, koji je imao potpuno drugačiji završetak ligaškog dela. Na poslednjih šest utakmica poražen je na pet, uz remi, pa onda ne čudi da je Kambur ubedljivo slavio.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:30 1621 HO2PF Almere - MVV ug 4+ 1,80
Sub 20:45 1622 HO2PF Cambuur - Dordrecht tgg gg 1,40
Ukupna kvota2,52

HOLANDIJA 2, PLEJ-OF - 1. KOLO (REVANŠ MEČEVI)

Subota
18.30: (2,05) Almere (3,45) MVV Mastriht (3,30)   /prvi meč 3:1/
20.45: (1,55) Kambur (4,00) Dordreht (5,40)   /prvi meč 4:1/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeDordrehtkambur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara