SPECIJAL 2021: Zvezda uzima duplu krunu, Novak osvaja zlatni slem, Srbija ide na SP u Katar, Jokić će biti MVP NBA lige...

Vreme čitanja: 3min | sub. 02.01.21. | 09:44

Zanimljiva ponuda Mozzarta za ovu godinu

Protekla godina je bila okrnjena što se tiče sporta otkazivanjem pre svega Olimpijskih igara u Tokiju i Evropskog prvenstva u fudbalu usled pandemije virusa korona u celom svetu. Nadamo se da će ova godina da bude bez problema, da se takmičenja neće otkazivati.

Mozzart vam je za narednu sezonu pripremio fenomenalne SPECIJALE. Počećemo od najvećeg, od najbolje srpskog sportiste svih vremena Novaka Đokovića. Ukoliko prvi reket sveta osvoji sva četiri Grend slema kvota je 35,0, a ukoliko osim Australijan opena, Rolan Garosa, Vimbldona i US opena u Tokuju osvoji i zlato na Olimpijskim igrama onda možete da zaradite 70 puta veću sumu od uložene.

Izabrane vesti

Za skromniji učinak u 2021. godini takođe možete da se "oparite". Ako osvoji bar dva najveća turnira kvota je 2,30, a za tri 8,00. Ako ne verujete u Đokovića i na to možete da se kladite. Ako smatrate da će da osvoji samo jedan Grend slem ili nijedan, kvota je 1,55. Ukoliko Đoković završi i ovu godinu na mestu broj 1, kvota je 1,85. Tolika je i ako smatrate da će neko drugi da nasledi Srbina na tronu.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se plasirala na Evropsko prvenstvo ove godine. Sa novim selektorom (još se ne zna ko je naslednik Ljubiše Tumbakovića) Orlovi kreću u napad na Svetsko prvenstvo u Kataru. Ukoliko naša reprezentacija izbori plasman na planetarni šampionat u ovoj bogatoj azijskoj zemlji kvota je 3,50. Veće su šanse da ne odemo u Katar, a za to je kvota 1,26. Ukoliko Srbija bude prva u kvalifikacijskoj grupi za SP 2022. kvota u Mozzartu je 6,00

Centralni događaj u ovoj godini su Olimpijske igra u Tokiju. Ako Srbija osvoji bar dve zlatne medalje i ponovi uspeh od pre pet godina u Rio de Žaneiru možete da zaradite 2,03 veću sumu od uložene. Ako se Srbija vrati iz glavnog grada Japana sa 9+ odličja kvota je 2,19.

Fudbaleri Crvena zvezda su blizu odbrane titule šampiona Srbije, a ako podignu i trofej Kup Srbije, odnosno duplu krunu, kvota je 1,85. Identična kvota je ako smatrate da izabranici Dejana Stankovića neće da osvoje oba pehara u domaćim takmičenjima. Ako Partizan osvoji duplu krunu kvota je čak 10,0.

Za ljubitelje prelaznog roka prava poslastica. Da li će u 2021. godini da padne svetski rekord kada je u pitanju visina transfera? Kvota je 1,85. Podsetimo, prelazak Nejmara iz Barselone u Pari Sen Žermen je dosad najveći – 222.000.000 evra.

Košarkaši Srbije, olimpijski višeampioni iz Rija, nisu još obezbedili plasman na Olimpijske igre. Izabranike Igora Kokoškova čeka kvalifikacijski turnir. Kvota da ćemo biti među najbojih 12 reprezentacija na najvećoj sportskoj smotri je 1,15, a da Orlova neće biti u Tokiju je čak 4,70. Ako titulu u ABA ligi osvoje košarkaši Crvene zvezde ili Partizana kvota je 1,45. Na ostale je 2,55.

Ukoliko srpski as Nikola Jokić bude MVP NBA lige, Mozzart nudu sjajnu kvotu – 20,0. U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu tripl-dabl je svakodnevna pojava, ali u Evroligi nije. Ako neki košarkaš ostvari dvocifreni broj poena, skokova i asistencija do kraja najjačeg klupskog takmičenja Starog kontinenta, Mozzart donosi kvotu od 7,00.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU MOZZARTA ZA SPECIJAL 2021.


tagovi

Specijal 2021.košarkaška reprezentacija Srbijefudbalska reprezentacija SrbijeFK Crvena zvezdaFK PartizanNikola JokićNovak Đoković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan
NBA
KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara