""
""

Spremne zamene za Šilba: Zvezda hoće da vrati Omara Kuka i Branka Cvetkovića!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.14. | 09:52

Crveno-beli užurbano rade na dovođenju pojačanja koja će nadomestiti odlazak Amerikanca. Rok za registraciju igrača u Evrokupu je 29. januar

Blejk Šilb je prošlost za Crvenu zvezdu, a klub sa Malog Kalemegdana već radi na dovođenju adekvatnih zamena za Amerikanca koji je trebalo da bude prva napadačka opcija, ali nije do kraja opravdao pedigre sa kojim je došao u Zvezdu.

Izabrane vesti

Kako pišu Naše novine, Zvezda će u narednih par dana pokušati da vrati Omara Kuka koji je pre par sezona nosio crveno-beli dres, kao i nekadašnjeg povremenog reprezentativca Branka Cvetkovića. Kuk je navijačima Zvezde ostao u lepom pamćenju, kao jedan od najboljih Amerikanaca koji je igrao u klubu. Američki plejmejker sa crnogorskim pasošem je trenutno član Lijetuvos Ritasa, ali nije igrao u poslednjem meču VTB lige jer navodno pregovara sa Zvezdom o povratku u Beograd.

Kuk bi pojačao konkurenciju na plejmejkerskoj poziciji, a klasična zamena za Šilba bi trebalo da bude Branko Cvetković bivši košarkaš FMP Železnika koji trenutno sa mnogo uspeha (11,5 poena po meču) nastupa u kazahstanskoj Astani koju trenira Aleksandar Trifunović.

S obzirom da još nije pronađen model po kojem će biti raskinut ugovor sa Šilbom i da Kuk nije jeftin igrač, rukovodstvo Crvene zvezde će morati dodatno da zavuče ruku u džep kako bi do 29. januara treneru Radonjiću stavilo na raspolaganje pomenuta pojačanja, jer to je poslednji rok za registraciju igrača u Evrokupu.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Omar KukJadranska ligaSrbijaFK Crvena zvezdaBranko Cvetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara