""
""

Srbija srušila svetskog prvaka!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.08.17. | 22:11

Sjajan početak Orlova na kontinentalnom prvenstvu

Veče za pamćenje u Varšavi! Nacionalni stadion, više od 60.000 Poljaka i pobeda Srbije na startu Evropskog prvenstva - 3:0 (25:22, 25:22, 25:20)!

Izabrane vesti

Održali su lekciju aktuelnom svetskom šampionu puleni Nikole Grbića i, ako se po jutru dan poznaje, na kontinentalnom šampionatu imaće čemu da se nadaju.

Zaostajali su Orlovi u prva dva seta prilikom tehničkih tajm-auta, nakon čega se situacija na terenu okretala zahvaljujući Srećku Lisincu, ali i Urošu Kovačeviću za čije servise protivnik nije imao rešenje. Kao ni za igru u polju.

Nešto veća borba viđena je u drugom setu, sve do rezultata 15:15. Prijem je funkcionisao savršeno, poput servisa, što je Urošu Kovačeviću i drugovima omogućilo da se koliko-toliko odlepe i dođu do novih 25:22.

Dominirala je Srbija tokom većeg dela trećeg seta, imala i velikih "plus pet" (16:11), ali ih prokockala za svega nekoliko minuta, pa je bilo jasno da se momci u crveno-beloj uniformi neće predati. Nakon tajm-auta Nikole Grbića još jednom je demonstrirana sila i serijom kvalitetnih poena naši momci došli su do, možemo da konstatujemo, senzacije na startu Evropskog prvenstva.

(FOTO: MN Press)

 

tagovi

poljska 2017OdbojkaEvropsko prvenstvo u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara