Neven Subotić
Neven Subotić

Srećom, Neven Subotić nije teže povređen

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.12.18. | 16:12

Dobro je

Internetom su još sinoć počele da kruže glasine o frakturi lobanje, nismo želeli da jurimo sa tom vešću dok je ne čujemo iz nekog pouzdanijeg izvora i danas stiže sa stranica Kikera. Frider Gam, menadžer Nevena Subotića, potvrdio je da 29-godišnji štoper nije teže povređen i da nema nikakvih fraktura.

Gam je za Kiker rekao i da je defanzivac Sent Etjena posle sinoćnjeg sudara sa golmanom svog tima Stefanom Rufijeom imao samo jaku glavobolju, ali da je noć u bolnici u Bordou gde je prespavao protekla u najboljem redu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Rufije je na sinoćnjem gostovanju Sent Etjena kod Bordoa nehotice kolenom naleteo na Subotića, žestoko ga udario u glavu posle čeka je srpski internacionalac šest minuta bio bez svesti i na kraju je odvezen u bolnicu.

Trener Žan Luj Gase je odmah posle utakmice rekao da će Subotić na lekarovu preporuku ostati još koji dan u bolnici, čisto preventive radi, ali izgleda da je situacija mnogo bolja nego što je isprva izgledalo, pa je Neven već otpušten. Sigurno će i doktori u Sent Etjenu paziti na Subotićevo stanje.

Brz oporavak želimo.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Neven Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara