Sredina u kojoj se uspeva: Milan Savić tri godine u Mehelenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 18:37

„Transfer budućnosti“, uveravaju u belgijskom klubu

Pokazalo se na više primera da je Mehelen odlična sredina za fudbalere s naših prostora. Tamo je karijeru oživeo Ivan Obradović i stigao do Anderlehta, Miloš Kosanović je produžio do Standarda iz Liježa, Uroš Vitas je igrao dobro minule sezone, trener Aleksandar Janković dvaput sedeo na klupi... Kad je tako, logično deluje odluka pobednika Kupa pobednika kupova od pre ravno tri decenije da dovede još jednog igrača iz Srbije.

U pitanju je Milan Savić. Kao što je MOZZART Sport prvi najavio, talentovani krilni vezista Crvene zvezde napustio je Beograd i potpisao za klub koji je lane ispao iz elitnog društva. No, velikan je to, vratiće se, pre ili kasnije. Otuda valja plasnirati nekoliko godina unapred, a sa Savićem je ozvaničena saradnja do juna 2021.
Ovo je transfer za budućnost. Milan Savić je mlad igrač, koji uglavnom dejstvuje po levoj strani napada“, predstavio je kratko novog fudbalera Štefan Fanroj, sportski direktor Mehelena.

Izabrane vesti

Finansijski detalji saradnje nisu saopšteni.

Podsetimo, u odlučujućoj utakmici za titulu prvaka u Omladinskoj ligi Srbije, Milan Savić je postigao het-trik na gostovanju Partizanu i odlučujuće uticao na preokret (4:3) vredan prvog mesta.

FOTO: twitter.com/kvmechelen


tagovi

Milan SavićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara