"Predrag Sikimić"
"Predrag Sikimić"

SRPSKA PIJACA: Voždovac pojačao špic Sikimićem, Nigerijac Nmani tri godine u Jagodini, Đilas u Ergotelisu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 10:24

Novi napadači na terenima Jelen Superlige, Voždovčani značajno zaoštrili konkurenciju u špicu

Predrag SikimićMučili su se Voždvočani tokom jesenje sezone sa realizacijom. Praktično, Obijora Odita je bio jedini klasičan špic, pa je superligaš sa Dušanovca u jednom danu angažovao dvojicu proverenih napadača. Reč je o Predragu Sikimiću (32) i Dejanu Đermanoviću (26).

Sikimić je poslednju sezonu proveo na Tajlandu, a internacionalnu karijeru je gradio u Grčkoj, Belgiji i Rusiji. Najjaču utisak u Srbiji ostavio je kao napadač Smedereva. Đermanović je, sa druge strane, četu Zorana Milinkovića pojačao kao pozajmljeni igrač ljubljanske Olimpije uz mogućnost da u Beograd ostane i posle leta.

Izabrane vesti

Novog napadača dobila je i Jagodina. Centarfor iz Nigerije Samuel Nmani zadovoljio je ukuse stručnog štaba jagodinskog superligaša, pa će potpisati trogodišnji ugovor sa superligašem iz Pomoravlja uz opciju da ugovor može biti raskinut ukoliko Nmani ostavi slab utisak posle šest meseci.

Sa druge strane Radnički iz Niša je ostao bez proverenog kvaliteta u napadu. Iskusni centarfor Vladimir Đilas karijeru nastavlja u grčkom Ergotelisu. On je sa klubom sa Krita potpisao šestomesečni ugovor, i već bi danas trebalo da debituje protiv komšijskog Platanjasa.

(Foto MN Press)


tagovi

fk voždovacVladimir ĐilasSuperligaSrbijaRadnički NišPredrag SikimićObiora OditaJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara