""
""

Srpski trener zbog pregovora sa dvostrukim prvakom Evrope izbegao masakr u Briselu

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.03.16. | 13:48

Izbegao je tragediju u Briselu, a čeka ga i posao u Engleskoj

Jučerašnji dan, Ivan Vukomanović bi mogao da slavi kao drugi rođendan. Umesto da razmišlja o ponudi za posao dvostrukog prvaka Evrope, može da bude srećan što je uopšte živ. Srpski fudbalski stručnjak je na svu sreću izbegao teroristički napad u Briselu.

Izabrane vesti

On je juče trebalo da sa aerodroma u Briselu otputuje na pregovore u Englesku sa Notingem Forestom, ali se odlučio da sastanak sa Ostrvljanima održi dan ranije i otputovao je u ponedeljak.
“Da nisam tako uradio, u vreme eksplozije bih bio u prostoru za overu avionskih karata, koji je dignut u vazduh. Izbegao sam masakr”, rekao je Vukomanović za Sport.

On je posle pregovora sa Englezima ima zakazan let za 9.55 časova iz Londona u Brisel.
“Došao sam na aerodrom, osvežio se i čuo da se let odlaže. Povezao sam se na internet i ostao zapanjen”.

Srpski stručnjak se za Belgiju vratio alternativnim pravcem, preko Amsterdama i Antverpena, ali je morao da ode na mesto tragedije. Na briselskom areodromu mu je ostao automobil u kojem su mu ključevi od stana, pa je morao nerado da poseti mesto na kojem su teroristi odneli mnoge živote.

Pored sreće koja ga je pogledala da zaobiđe briselski aerodrom u vreme terorističkog napada, Vukomanović je na dobrom putu da obezbedi i angažman u dvostrukom šampionu Evrope koji trenutno igra u Čempionšipu. Posle otkaza Dagiju Fridemnu, Vukomanović je jedan od najozbiljnijih kandidata za upraženjenu klupu.
“Na korak sam od angažmana u Čempionšipu. Sa ranijih telefonskih kontakata, sada sam prešao na razgovor lice u lice. Izneo sam svoju viziju vođenje Notingema, uslediće još jedno viđenje do predstojećeg vikenda kada se planira finalizacija”, otkrio je Vukomanović za Sport.  


tagovi

terorizamteroristički napad u briseluNotingem ForestIvan VukomanovićEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara