"Kobni duel Sotoa i Van der Varta"
"Kobni duel Sotoa i Van der Varta"

Šta li ima u gaćama? Udario na muškost Van der Varta, pa polomio nogu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.05.15. | 18:06

Kraj sezone za Elkina Sotoa iz Majnca

Kobni duel Sotoa i Van der VartaU prvom planu je pogodak Gojka Kačara, ali utakmica Majnc - Hamburg pamtiće se i po bizarnoj povredi Elika Sotoa. Kolumbijski vezista polomio je nogu u 30. minutu susreta i za njega je sezona završena tri kola pre kraja.

Prvotimac Majnca nastradao je na krajnje bizaran način: u pokušaju da dođe do lopte i stvori šansu svom timu, Soto je udario u međunožje napadača Hamburga Rafaela van der Varta, ali su posledice biče užasne.

Izabrane vesti

Obojica su se stropoštala ne zemlju, nesrećni Soto se odmah uhvatio za nogu i bilo je jasno da je povreda strašna. Intervernisala je i lekarska ekipa Majnca, na nosilima ga iznela sa terena, a on praćen ovacijama publike na Kofake areni, sa suzama u očima, prebačen u bolnicu.

Informacija dobija na zanačaju ako se zna da je Sotou krajem sezone ističe ugovor sa Majncom, uprava kluba je ranije saopštila da mu neće ponuditi novi, a s obzirom da ga čeka nekoliko meseci pauze pitanje je da ko će ga angažovati tokom letnjeg prelaznog roka. Pogotovu što ima 34 godine...

S druge strane, nije bilo prijanto ni Holanđaninu Van der Vartu, koji se posle ukazne pomoći, ipak, pridigao i odigrao meč do kraja.

Pogledajte snimak tog duela...

(FOTO: Action images)


tagovi

Rafael Van der VartpovredaNemackaMajncHamburgerEvropaElkin Soto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara