"Zlatan Ibrahimović"
"Zlatan Ibrahimović"

Šta mislite koga u PSŽ-u Ibra poredi s Hitlerom?

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.16. | 19:27

Šveđanin ima zanimljiv smisao za humor

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je top fudbaler. Jedan od najboljih na svetu, ali ponšanje je oduvek bilo veliki problem kod Šveđanina koji često zna da iskoči iz šablona. Tako je recimo u Francuskoj isplivala u javnost priča iz svlačionice Svetaca po kojoj Šveđanin konstantno poredi golmana Kevina Trapa sa Adolfom Hitlerom.

Izabrane vesti

Nemac je od dolaska u Pariz, prošlog leta, konstantno predmet nacističkih šala od strane Zlatana, koji mu je nadenuo nadimak Adolf, odmah po transferu iz Ajntrahta iz Frankfiurta. Pitate se zašto?

Ibrahimović je dobar drugar sa rezervnim golmanom PSŽ-a Salvatoreom Siriguom, pa je smatrao da je upravo ovo bio najbolji način da uteši Italijana nakon što je izgubio mesto u timu dolaskom Trapa.

Kevin Trap

Francuski Figaro je danas objavio isečak iz nove knjige o Ibrahimoviću, koju spremaju novinari L'Ekipa, a koji govori o odnosu Zlatana i Kevina Trapa.
“Trap je Nemac i od njegovog dolaska u PSŽ, Ibra mu je dao nadimak Adolf. Kada Zlatan proceni da je nešto dobra šala, i kada to konstantno ponavlja, niko ne može da ga zaustavi. Zato je Trap u svakoj prilici bio Adolf. Čak mu je Ibrahimović spevao i pesmicu na tu tematiku. Nisu u klubu na to gledali kao na malicioznost Šveđanina, već kao određeni znak neinformisanosti, kao i želju da pruži utehu drugaru koji je završio na klupi za rezerve”, piše u novoj knjizi o Ibrahimoviću, koju je citirao Figaro.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović će posle četiri sezone sigurno napustiti Pariz kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor pa će i Kevin Trap moći da odahne, jer ga u klubu neće više porediti sa zemljakom. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićPari Sen ŽermenLiga 1Kevin TrapFrancuskaAdolf Hiter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara